Dün kemerde bazı polis abilerimizle birlikteydik, 3-4gün kadar önce kemerde SUS plaka beyaz F458 italia bağlamışlar öyle söyledi![]()
Dün kemerde bazı polis abilerimizle birlikteydik, 3-4gün kadar önce kemerde SUS plaka beyaz F458 italia bağlamışlar öyle söyledi![]()
Türkiyede olsa çoktan polislere numara verip sıraya dizilmiş kameraylada kayıt yapıyorlardı![]()
nefret ediyorum amerikan polisinden, umarim cocugun babasi anasi dedesi bir tnidigi senator felandirda adamin aklini alirlar bir guzel.
Niye alsınlar arkadaş.. Polis o şevkat kurumu değil kolluk kuvveti!.. Bizde polise dayılanan kendini abdullah çatlı sanıyor.. Polisten korku yoksa kargaşaya meyil vardır.. Ankara' da dayın Amerika'da senatörün olacak aklını alacak değil mi..
bizde bebek tarafına gidin yolun ortasına duran hiçbir lüx arabaya ses çıkarmıyorlar
bu polise helal olsun adamlar arabadan söküp aldı adamı adamda sesini çıkaramadı
burda olsa sürücü tehtit yağdırırdı kesin
Türkiye o yüzden 3ncü dünya ülkesi işte..
Gelişen Türkiye diyenlerin kulakları çınlasın..
Medeniyet bu işte..
O polise de hiç bişey olmaz.. Aslan nigga'm benim
Eflatun ceketli dallamaya gelene kadar Paris Hilton u attılar içeri kimsenin gıkı çıkmadı
bozuk para gibi harcadilar herifi![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Ülke şartları...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
benim polisim de yetkisini yerinde kullansın , duygularını , menfaatini gözetmeden hareket etsin , haklının yanında olsun , normal vatandaşa saygılı olsun , ,,,, tam yetkiyle suç anında istiyosa cop soksun abartmıyorum...ama çok var daha bizde ,,, en az iki üç jenerasyon daha var...
Bu arada video aciklamasina bakin, polis haksiz. Orada diyor ki, araba otel bolgesinde ve valeler icin ayrilan yerde. Ayrica anahtarlari da otel valesinde, polisin neden ceza yazdigi anlasilamadi diyor. Sonucta kendini bir sey sanan bir polis var gibi gorunuyor.
Stop diye bağırıyor bitti dur emrinden sonra hareket etmemeli.. Siz daha iyi bilirsiniz abi yani.. Stop tabelasında durmadığınız için ceza yemiyor musunuz? Evet hotele ait olabilr oturup konuşabilir polisin ayağının üstünden geçmeyle olmaz.. ayrıca f458 in var park cezası ne kadar spor gaztesi? 2
tr de olsa oyle bır durum olsa olamaz tabıı polis abı cekeryasanmıs gercek bır olay bu
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)