hepsini geç,,,, ülkede eşitlik, kanun ve demokrasi k20a gibi çalışıyor...
Eşitlik dediğin böyle olur.
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Sen, kolluk kuvvetinin dur ihtarına uymaz isen... O araç gider Pınarbaşı'nda olduğu gibi patlar, masum canları alır.... ABD polisi dur dediğin zaman durmazsan seni tarar... Fark bu...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
forumdaki Yorumlara bak, şaka gibi. Yansin cehennemde polis, şimarik bebe basbakan olsun. ikisi de bunu haketti ferrarili adama bu yapilir mi. arabasi olan istedigi gibi davranir, dur ihtarina hakliysa uymaz bu is boyle degil miBu tip kafalardan dolayi bi b.k olmuyor bizim memleketten.
Burasi ny. Burada dayilik, devletten kralcilik kesmezkan alirlar. Billurun cok agirsa, sonradan isten attirir surdurursun. Ama yasalar da ny da polisinin sirtini bos birakmaz. Ozellikle 9/11 den sonra
///Mürüvvette endaze olmaz.
Cocuk haklıda olsa haksızda olsa dur ihtarından sonra New York gibi yerde polisin üzerine sürmek salaklıktan öte birşey değil.Fakat poliste Ferrariye binememenin ezikliği var heralde bizdekiler gibi.Arabaya yumruk atmalar bağırmalar vs.Sırf o yumruk yuzunden uyuz oldum polise yoksa eleman haksız dogru yere parketmiş olsa bile.
Çocuk hangi App'nin geliştiricisi bir bilği varmı eğer bu App'den kazandığı para Ferrari'yi alıp vergilerini ödemeye yetiyorsa mutlaka Popüler bir App olmalı
Haketmiş velet![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben amerikada bir polise birsey danismak icin bi durup dusunmustum hani yanlis birsey olmasin diye. Elin zibidisini orda muma cevirirler iste boyle.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye