maşallah çok güzel araçlarrr kazasız belasız..
cnm kardeşim arabana maşşallah lafımız yok senle denedığımızde DP RC 7.200 dönüyodu filtre egsoz vardı bizi geçtin al sana atar suanda dolu dolu 8.200 dönüyorum denemek istersen ***** yerde herzaman aynı yerde seni bekliyo olucam haber ver yeter ama benim arabamın suanki speclerini biliyosundur umarım iki aracada maşşallah
Dplu dolu 8200 rpm dondugunizden emin miisniz?
bahse girerim 7200 max 7300den sonrasi bostur
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Ne olucak ki cikar geciliriz koyarsiniz videoyu bu kadar basit her zaman oldugu gibi gun olur devran doner elbet![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Doğru söylüyorsunuz mustafa beyGerçekten stock rc 7000 den sonra boşa dönüyor PPR kaan la arabanın orasını burasını işlediler haliyle sıkıştırma ve emisyon arttı buna binayen egzoz gazı da arttı yani cadde tipi egzantrik koymuş kadar oldu
buda RC yi 7200-7300 e kadar dolu dönmeye müsade gösterdi tabii bundan sonra tork eğrisi düşüyor o saatten sonra egzantrikli konuşmaya başlıyor Askanın kastetmeye çalıştığı şey buydu sanırım
Ohh be sonunda kendim yazdım RS li kardeşim beni hatırlarsın Askanla bir denemenizde arabana binmiştim. Arabanın MAAŞALLAH'ı var kolpadan söylemiyorum cidden sağlıklı bir araç o geçmiş bu geçmiş takılmayın video koyun kesinlikle para zaman emek harcıyorsunuz havasını da atıcaksınız tabii
Lakin kalp kırma noktasına gelmeyin gerek atışma gerek esprilerde senin böyle birşey yapmayacağına eminim saygılı efendi birisisin zaten birdaha ki denemelerinizi bekliyorum
![]()
..::PASSATURBO1::..
bende denemek isterim senle galip bi akşam çıkalım![]()
Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
0531 985 1905
1. sayfada specler eşittir diyor şimdi birdaha dener görürüz deniliyor sanki araç öncekiyle aynı bi yazılım değişmiş filan olsa neyse emme kelebek + kapak ppr var kandırmasın kimse kimseyi şuan Rc baya önde olur .. Maşallah 2 aracada ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)