BMW M3 Crash
Bakındımda göremedim verldiyse uçurun sayın mod.lar![]()
BMW M3 Crash
Bakındımda göremedim verldiyse uçurun sayın mod.lar![]()
1881 - 193∞
Şoför ya da yolcu içinden fırlıyor sanırım.
Yağışlı havada daha bir dikkatli gitmek gerek..
kapi nasil aciliyor o guvenlikli bir arabada?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
o arabayı nasıl kaçırıyor altından ona çok şaşırdım patinaj sistemi falan devrede değil sanırım
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
fren basmasa cok rahat kurtarırmıs. yagmur yagısı bırak bazen ufak bır su bırıkıntısı bıle kazaya sebeb verebılıyor.
cuma aksama cıfte kumrulara gıderken vıraja gırdık yerde 3 cızgı halınde su sızıntısı vardı araba kaydı halıyle allahtan onlastıkler kuru zemıne denk geldı topladım devam ettım
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
esp'nin de bi yere kadar fizik kurallarına dayanma gücü vardır!!!
kontrolsüz güç güç değildir.yazık olmuş.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
valla bende geçen günü arabayı zor kurtardım. Floryadan E5 ı çıkıştaki keskin virajda. Acelem var esenyurta yetişicem toplantıya. Orasının keskin olduğunu biliyorum ama çimler yerine asfaltı suladıklarını bilemedim. Dıştan içe bi girdim anaa Megane RS oldu M3.Kontra EBD falan zor toparladım. Bi tane getz toplayamamış çimlerin üzerinde ağaçların altında gölgede dinleniodu. Lastikleri almış kıçının altına tesbihle ya sabır çeker bi hali vardı.
2 gündür sabahları işe çok erken geliyorum. Saat 5 gibi falan. Belediye de sulama yapıyor. Dün sabah 80 km/h gibi bir süratle seyrediyorum, sular yola taşmış ama öyle çok da değil, fakat hafif de viraj var, hafif kaydığını hissettim arabanın; fren filan yapmadan vites düşürdüm devam ettim.
Bu sabah da aynı yerde su vardır diye 50 km/h'e kadar düştüm, düne oranla rahat geçtim ki su daha fazlaydı bu sabah.
Dediğin gibi, hafif bir birikinti bile kontrolü kaybetmeye sebep.
Bence tek sebep lastikler..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)