Polo daha başarılı bence. Nedeni basit. Bu sıcakta hem intercooler ve egzossuz yürümüş. Cuprada intercooler + methanol kit+ egzos var. Aradaki fark bayağı az buna rağmen. Polo cayır cayır yanıyordur.
Kelalper
Polo daha başarılı bence. Nedeni basit. Bu sıcakta hem intercooler ve egzossuz yürümüş. Cuprada intercooler + methanol kit+ egzos var. Aradaki fark bayağı az buna rağmen. Polo cayır cayır yanıyordur.
Kelalper
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş seat artısı çok cem'e göre intercoler eksoz metonon kit hafife alınacak şeyler degil iki aracada maşşallah
Araçlara maşallah, çok güzel olmuş denemeler.
Öğrenmek için soruyorum, araca DV şart olduğunu nereden anladınız ?
Forumlarda çeşitli yorumlar okuyorum, kimi DV' nin değiştirilmesine gerek olmadığını OEM valve' in de aynı işi gördüğünü söylüyor. Yani OEM valve' de bir problem olmasa bile değiştirmenin bir faydası olur mu ?
@zafa38, siz DV' yi herhangi bir tespit sonrasında mı değiştirdiniz yoksa tavsiye üzerine mi ?
maşallah her iki aracada...
her iki araba birbirine denk olmuş... kardeş kardeş takılın işte ne güzel...
biri ağır biri hafif birinin dişlileri farklı problem değil bunlar...
03 STİ
maşallah araçlara .
Sizin ürün aşağıdaki mi ?
Forge Motorsport | Alloy Fabrication
Eğer bu ise zaten oem ile aynı işi yapıyor diye biliyorum, bu ürün sadece daha dayanıklı ve güvenilir görünüyor.
Aslında şunu anlatmak istiyorum, diğer tüm özellikleri aynı olan 2 araçtan birinde Forge DV varsa diğerinde yoksa arada herhangi bir güç farklı olmamalı. Ancak mevcut DV' de problem varsa değiştirilmeli ( OEM ya da Forge DV de olur sadece forge daha dayanıklı) diye düşünüyorum.
2 aracada maşalah ibize güzel yürümuş polo da çok iyi yürümüş günün sonunda geçen ibiza ise gerisi bahanesidr arkadaşlar ben mesela sökük araçlarla denemiyorum denediğin an kabul etmiş olsun birbirinizi tebrik edin geçin bu bakkal hesapları hiç bi zaman bitmez arka koltuğum bu kilo son dişlim şu bahane geçen kim ibiza yok meth yok intercooler yok olmasın tak arkadaş sende gelzamanında bana da diyolardı sendeki parça bende olsa üstünden atlarım e tak gel dedim üstümüzden atla ben para harcamışım emek vermişim bu muhabbetler bitmez dostluklar baki kalsın
2 nizide tebrik ederim ama bi go pro alın 3310 la ütüyle çekimlere son verin artık
![]()
Evet Ürün bu. Daha dayanıklı ve bildiğim Kadarı ile gazdan çekildikten sonra basıncı dısarı veriyor Turbonun üzerine değil bu sayede turbo sürekli yuksek hızda dönüyor Dolmasını beklemiyorsunuz OEM de Basıncın bi kısmı dısarı diğer kısmı turbo uzerine biniyor bildigm kadaryla
Kürşat kim? Doğukan benBir kafa göz gidiyorsunuz, bir ibiza uzuyor gidiyor en temizi son deneme gibi geldi uzun uzun bastığınız için polo'da yaklaşmaya başlıyor uzunda, methanol, cooler olmamasına rağmen çok iyi yürürü, benim arabamdada yok bunlar daha adil bir deneme olacaktır senin için
![]()
keyifli denemeler ve videolaraynı motor farklı specler en önemlisi farklı arabalar
ikisine maaşallah ........
Maşallah iki aracada denemeler çok keyifli olmuş izlerken çok zevk aldım Allah kaza bela vermesin.
FK2 Turbo TypeRR✔
3.35i cabrio ✔
Buyrun size Grafikli açıklayayım STG1 de DV yok iken Tork ve beygir eğrisindeki dalgalanmaya bakın birde STG2 de DV den sonraki düşüş ve dalgalanmanın nasıl gittiğine bakın burdan anlaşılacaktır.
Ayrıyeten bu Dynoda arabanın en stabil modu ölçülmüş olup Meth Kit ve Filtre kiti yoktur.
maşallah araçlara keyifli denemeler olmuş...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
DV anlik badinc regulasyonunda cok onemli rol oynuyor.
Her vites atip basinc peak yaptiginda org dv basinc kacirip,tutana kadar zaman geciyor.
Stage2 rocco Dv siz 100-200 18,2 yaparken Dv'li 17,6 yapiyor.
Polo da bu yok ve mutlaka her vitesde yarim boy fark ettiriyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)