ilk başlarda tatlı gidiyorduda sonradan bilhassa servis aracından sonra tadı kaçdı.. ama arkadaş gayet kontrollü birtane marea ya santim sıyırdı geçdi ama kontrollü topladı aracı öyle kör gözle sıyırmadı yoksa arkası giriyordu marea ya..
Printable View
ilk başlarda tatlı gidiyorduda sonradan bilhassa servis aracından sonra tadı kaçdı.. ama arkadaş gayet kontrollü birtane marea ya santim sıyırdı geçdi ama kontrollü topladı aracı öyle kör gözle sıyırmadı yoksa arkası giriyordu marea ya..
son karede nerdeyse kadin ve cocuklara giricekti dangoz!
Hyundaı accent era VOL2 | Facebook
kardeşimiz sıkıntılı.
Audi'nin arkadan çıkışa bak... ahuahauhauaha :D :D :D
jdm work ve ekibi bu adamın elinden tutun :)
Yaa sosyal mesajı geçin adam öyle yada böyle FWD nin hakkını veriyo :)
Harbi başarıyla yapıyor yani :D
adam cidden iyi :)
sosyal mesaj vermeyi gecin diyenler umarım bırgun su adamlardan bı kayıp vermezsınız.
adamın teknıgıne laf yok da bebek arabası vs yi teget gecıyor. hasta mısınız ya ? :)
bu sekılde hasta yorumlar aramızdakı gencı yaslısını etkılıyor,ve onlar da bu sekılde hayvan gıbı kalabalık trafıgın ıcınde hareketler yapmaya calısıyor...
Adamın içine jean ragnotti kaçmış :D
Drift antremanlarına katılması lazım :D
Herşey tamam da abi o slalom nedir ya :D:D:D
helal olsun bmw surse neler yapar acaba:)
Ne bu tehtid mi ? "Yok sadece uyardım,anlayana,;) " yazıcaksan yaz boşver.Bigün o yıkamacı resul panpan YAKAR plakalı erasıyla yan verirken arka tamponuna çocuğun,kuzenin,yeğenin,kardeşin çarparsa.O zaman sen ne hakaretler ediceksin bakalım.Empati yapın biraz.Gidin akşam vakti sakin bi yere.İstediğiniz kadar yanlayın.Kendi hayatı umrunda olmayabilir.Ama başka insanların canını malını bu kadar tehlikeye sokmaya gerek yok.
Yaptığı yanlış olsada adam hakkını veriyor bence..
Bu eracılar nıye behsat ç ye bağlıyor:D
Adam şöför ya :)
mekan esertepeden inerkenki yokuş bizim evin orası gerçekten japonyadaki drift dağlarını aratmayan bi yer hemde biraz sakat yan tarafı baya yüksek ucurum gibi ankara manzarası cok güzel görünür ordan :)
bu adaammı işi biliyo yapmayın etmeyin el freni ile yanlıyo adam . sol ayak freniyle size oldugu yerde döndüreyim erayı apaçinin teki adam 140la belini gırarım eranın ;)
Teknik güzel ama ilk video da millete sıfır geçip 2. videoda slalom yapınca anladım adam harbiden tıbbı vaka.
:) bi konu açmıştım trafikde yine tehlikeli hareketlerde bulunan bir 106 kafaları baya güzeldi heralde trafikde ailesi içinde olan araçlara küfürler ediyor yolcu otobüsünün önünde ani fren yapıyor her önüne gelene küfür ediyorlardı sitede konu açmıştım sağolsun gene bu abimiz o zaman da tehditvari konuşmalar yapmıştı seni bulursalar vuracaklar falan ne diyeyim yazık :)
üstte verilen videoda 0:06 saniyede spin attı sanırım, hem açısı çok hızlı değişti hemde video kesilmiş, eğer spin attıysa orda demekki direksiyon bu hareketler için hala yeteri kadar iyi değil...
erayla iyi yapmış ama diğer insanlarıın canlarını ve mallarını tehlikeye atması sıkıntı olmuş biraz
bu eralar kendini arkadan iter sanıor sürekli yanlamaya müsait. şirket aracı 2 3 kere aklımı aldı frene basınca arkası yanına gelior adamın
serviste arka teker kitlemenin kronik olduğunu söyleyip fren sistemini deistirdiler sonra.
eray kim arkadaşlar ?
çok saçma bi espri yaptım ortam ısınsın derken kimse .iklemedi
Allah allah bu mesajı atlamışım..
Yaw arkadaş sen bir olay yaşamışsın ve gelip konu açmışsın haklı veya haksızsın ne yaşadığını ve ne için konu açtığını dahi bilmiyordum ben..Sen orda adamlarla tartışmışsın seni orda dövmüşler ve sende yaşadığın şeye kızarak bir konu açıp küfürler etmişsin vs.vs .. Benim buraya kadar olanlardan haberim yoktu bir tanıdık aracılığı ile bana ulaşmışlar tanısa tanısa Kadir abi tanır diye bana sordular, adamların dediği "Bu Turbo Onur diye biri varmış, teçe konu açmış küfürler etmiş bu elemanı tanıyonmu abi" bende "Techturkeyde ankaradan bu kadar mesajı olupta tanımadığım tek kişidir herhalde "dedim.. ve sana nacizane uyarıda bulundum adamlar o zaman seni bulsa çok feci döveceklerini söylemişler sende biliyosun nasıl yapıda biriler ..Sen o zaman bana bişey yazamayıp burda neden içini kusuyorsun ? Madem zoruna gitti benim uyarım o zaman deseydinya ? Çıksaydınya karşılarına ? Haa yok yapamayacaksan burdada sallamıyacaksın.. Bu Resul'un olayına gelince, onunda yaptıklarını tasvip etmem ama adama küfürler vs edildiği an iş değişir , Resulun yüzüne karşı bu küfürü edemiyecek adamların burda küfür savurmasıda yanlış... yaparsın eleştirini geçer gider ..Ben onun adına tehdit savurmuyorum kendisiyle konuşmadım bile bu konuyu Ankaradan tanımayanlar olur bir ters laf eder, Resulde bunu farklı değerlendirir tatsızlık çıkar diye uyardım bunu farklı yere çekmeyin....
bu yaşıma kadar hareket halinde el freniyle hiç işim olmadı,
muhtemelen bundan sonrada olmayacaktır,
sıfır çizmeyi, el freni çekmeyi pek mantıklı bulmuyorum,
lakin hakkıyla yapanada saygı duyuyorum,
burada eleştiri yapan arkadaşlar ;
kalabalık trafikte 200küsür km hızlarla rolling yapanlarada aynı şeyleri yazabiliyorlar mı?
130-140la makasa girenler var,
eleştiri yapanlar zaten 70km hızı hiç geçmiyorlar, hep güvenli araç kullanıyorlar,
adamın birden fazla videosunu izledim, bana göre gerçekten iyi,
bunu sırf bende söylemiyorum, başkalarıda iyi olduğunu söylüyor,
kırıcı olmadan, şahsını hedef almadan eleştirmek en doğrusu :icon_tup:
fdfsdfsdfsdfdsdf
aracı böle kullanmak yanlıs yada doğru dıye sosyal mesaj vermeye gerek yok
aracı kullanan arkadasa gelince bence de gayet basarılı ve kendine güveni cok ilk defa yapmadığı ve denemediği de gayet ortada
burada yanlıs yok şöle böle diyen sosyal arkadaslar eminim ki bunun 3'te 1 ine cesaret edemez ve yapamaz
yapana doğru demiyorum ama saygı duymak lazım adam belirli değil her arabayla yanlarım ben bu işi biliyorum videosu'nu cekmiş koymuş
sosyal mesajı falan geçtim de bmw bu prestij kaybını nasıl telafi edecek?
evet adam yanlis yapmis, hemde dügün sahibine :)