Ankara etlikde Tugra Oto yıkamanın sahibi hyundai'yi kullanan arkadas; emin olun daha uygun yolda arabian drift de yapıyordu ancak aracı sattı![]()
Ankara etlikde Tugra Oto yıkamanın sahibi hyundai'yi kullanan arkadas; emin olun daha uygun yolda arabian drift de yapıyordu ancak aracı sattı![]()
M.Resat Simsek
Ne zaman patlayacak diye icim icimi yedim, helal olsun ilki guzeldi, sonuncu yaptigi u donusude tam bi rezillikti
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
en sonda yanından döndüğü kadınlar bebek arabası sürüyordu. allah korumuş.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
az daha patlıyormuş![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
hiç de ezik durmamış, efendi gibi konvoyun başını çekmiş, çolukla çocukla
Onden cekerle anca ekonomi yapilir, markete bakkala filan gidilir, drift mrift isi bilmek filan gececeksiniz bunlari.
Buna da yanlama degil olsa olsa "önleme" denir keza onden cekerle anca "önlersiniz"
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
off baksana bmwde ne ezilmiş ha. iki büklüm olmuş bmw.
Arabistan terk...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
ılk başta gayet ıyıydı bu onden çekişle nasıl yanlıyolar arkdan itişe alıştık ben beceremiyorum arkadaş bi kere denedim patlıyodum az daha![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Bunca yıldır drifter'ım,böyle drift görmedim.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)