Sünnet olan çocuk sürüyormuş, acı insana neler yaptırıyor.
Güzel görünmüyor.
İlk görüntüyü bile güzel bulanlar için şunu söyleyebilirim; Önden çekişle açıyı tutturmak falan hikaye, o kameranın görüş alanından çıktıktan biraz sonra kontra yapıp düzelmiştir zaten... Çünkü Önden çekiş araçla yanlarken, arkadan itiş gibi yan yan giderken dönüş açınızı ayarlayamazsınız, hatta tam tersi aracın yanlama açısı gittikçe daralır, ayarlayım diye direksiyonu ters tarafa kırıp devam etmeye çalışırsanız açıyı genişletemezsiniz, direksiyonu ters tarafa çevirip giderken açıyı genişletmek için arkadan patinaj gerekiyor, önden çekişle kontranızı yaparken direksiyonu bir yere kadar çevirebiliyosunuz, ondan sonra araç kendini bir anda düzeltiyor. Ve zaten o sırada yavaşlamış oluyor.
Ahahahah![]()
Çok İyi
Dikkat Ettinizmi Kafasında Sanki Çığlık Maskesi Var Abim Kopmuş Günahlarından
![]()
![]()
Maske olayına bittim adam harbiden fena dagıttı beni yıgıldım pc başında gülmekten![]()
o maske ne LAAAAA
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Evet, şimdi yeniden izledimde, arabanın düzelmesini bırakın, yol düzeliyor ondan sonra zaten..![]()
Ayrıca bunu yokuş aşağı ve düşük hızda yapmakta yetenek olarak hiç birşey göremiyorum. Trafiğe kapalı alanlarda biz daha iyisini yapıyoruz. Yapmak maharet değilde ben videoya çekmeye bile utanırım bu tür şeyleri.. Hiç bir mantığı yok çünkü. Gidersiniz kendi şoförlüğünüzü geliştirmek için güvenli bir yerde aracın kıçını başını attırarak aracı yolda tutmaya çalışırsınız vs.. ama bunlar alıştırmadır. şov değil.
Ki zaten 100km/h ın altında driftin bile çok bi numarası yok, bu eleman 4 şeritli yolda, çok düşük bir hızda dahi arabanın arkayı ne kadar savrulacağını tahmin edemiyor.
ahhahahah çok iyi adamın oğlunun sünnet kayıdında önde accent drift yapıyor :S
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
yol esertepede ki askeriyenin yanında ki yol patlayacak denilen yerde kendi dükkanın önü
kişide bu Resul Yakıcı « APEX MASTERS-Turkish Drift Series
Accenti olanlar elinde tutsun bu videodan sonra Accentlerin değeri bariz artacaktır![]()
Arkadaşın madalyasını getirin.. Aferin 5!
Giriş çok iyi olmuş![]()
bi an arap ülkelerinde çılgın arkadaşlar mı dedim bizim türklerde de var bi çılgınlık arkadan itişli araba olsa napıcak acaba tüm şehri yan yan dönücek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)