Ben hep derim trafikte accent ler ve ticari araçlar doblo falan onlardan korkucaksın.İçlerinden Ken Block cıkabiliyo
Printable View
Ben hep derim trafikte accent ler ve ticari araçlar doblo falan onlardan korkucaksın.İçlerinden Ken Block cıkabiliyo
ilk saniyelerde olan güzeldi yalan yok,ama sonra olanların hepsi saçma sapan,hele en sondaki baya baya sinir bozucu,ama şunu da söylemeden edemicem,bunu e30 yada S2k ile yapsalar şu yorum yapanların %70i helal,alkış der,ki görüyoruz facebookta s2k caddede araçların içinden yan yan geçiyor,paylaşım rekoru kırıyor:)
bence hoş olmamıs trafıgın ıcınde kadınlarda ezılıyormus az kalsın..
adamın becerısı varda trafıkte sergılemese daha ıyımıs..
Allah korumuş ama tanıyo arabasını
arkadan itişi bu adamdan uzak tutun :)
Tüm BMW ler geri çağırılmış hepsi depresyondaymış :(:(:(:(
ilk başlarda tatlı gidiyorduda sonradan bilhassa servis aracından sonra tadı kaçdı.. ama arkadaş gayet kontrollü birtane marea ya santim sıyırdı geçdi ama kontrollü topladı aracı öyle kör gözle sıyırmadı yoksa arkası giriyordu marea ya..
son karede nerdeyse kadin ve cocuklara giricekti dangoz!
Hyundaı accent era VOL2 | Facebook
kardeşimiz sıkıntılı.
Audi'nin arkadan çıkışa bak... ahuahauhauaha :D :D :D
jdm work ve ekibi bu adamın elinden tutun :)
Yaa sosyal mesajı geçin adam öyle yada böyle FWD nin hakkını veriyo :)
Harbi başarıyla yapıyor yani :D
adam cidden iyi :)
sosyal mesaj vermeyi gecin diyenler umarım bırgun su adamlardan bı kayıp vermezsınız.
adamın teknıgıne laf yok da bebek arabası vs yi teget gecıyor. hasta mısınız ya ? :)
bu sekılde hasta yorumlar aramızdakı gencı yaslısını etkılıyor,ve onlar da bu sekılde hayvan gıbı kalabalık trafıgın ıcınde hareketler yapmaya calısıyor...