Sürüş tarzı değil hepimiz yaptık ama çoğunu ama azını, yeri geldi vurduk yeri geldi kurtardık, adam yapmış bitirmiş olayı olanın üzerine konuşuyoruz tabiri caizsede öttürmüş el freni olayını :D izleyelim geçelim gerisini dert etmeyin :)
Printable View
Adamın içine jean ragnotti kaçmış :D
Drift antremanlarına katılması lazım :D
Herşey tamam da abi o slalom nedir ya :D:D:D
helal olsun bmw surse neler yapar acaba:)
Ne bu tehtid mi ? "Yok sadece uyardım,anlayana,;) " yazıcaksan yaz boşver.Bigün o yıkamacı resul panpan YAKAR plakalı erasıyla yan verirken arka tamponuna çocuğun,kuzenin,yeğenin,kardeşin çarparsa.O zaman sen ne hakaretler ediceksin bakalım.Empati yapın biraz.Gidin akşam vakti sakin bi yere.İstediğiniz kadar yanlayın.Kendi hayatı umrunda olmayabilir.Ama başka insanların canını malını bu kadar tehlikeye sokmaya gerek yok.
Yaptığı yanlış olsada adam hakkını veriyor bence..
Bu eracılar nıye behsat ç ye bağlıyor:D
Adam şöför ya :)
mekan esertepeden inerkenki yokuş bizim evin orası gerçekten japonyadaki drift dağlarını aratmayan bi yer hemde biraz sakat yan tarafı baya yüksek ucurum gibi ankara manzarası cok güzel görünür ordan :)
bu adaammı işi biliyo yapmayın etmeyin el freni ile yanlıyo adam . sol ayak freniyle size oldugu yerde döndüreyim erayı apaçinin teki adam 140la belini gırarım eranın ;)
Teknik güzel ama ilk video da millete sıfır geçip 2. videoda slalom yapınca anladım adam harbiden tıbbı vaka.
:) bi konu açmıştım trafikde yine tehlikeli hareketlerde bulunan bir 106 kafaları baya güzeldi heralde trafikde ailesi içinde olan araçlara küfürler ediyor yolcu otobüsünün önünde ani fren yapıyor her önüne gelene küfür ediyorlardı sitede konu açmıştım sağolsun gene bu abimiz o zaman da tehditvari konuşmalar yapmıştı seni bulursalar vuracaklar falan ne diyeyim yazık :)
üstte verilen videoda 0:06 saniyede spin attı sanırım, hem açısı çok hızlı değişti hemde video kesilmiş, eğer spin attıysa orda demekki direksiyon bu hareketler için hala yeteri kadar iyi değil...
erayla iyi yapmış ama diğer insanlarıın canlarını ve mallarını tehlikeye atması sıkıntı olmuş biraz
bu eralar kendini arkadan iter sanıor sürekli yanlamaya müsait. şirket aracı 2 3 kere aklımı aldı frene basınca arkası yanına gelior adamın
serviste arka teker kitlemenin kronik olduğunu söyleyip fren sistemini deistirdiler sonra.
eray kim arkadaşlar ?
çok saçma bi espri yaptım ortam ısınsın derken kimse .iklemedi