Allah allah bu mesajı atlamışım..
Yaw arkadaş sen bir olay yaşamışsın ve gelip konu açmışsın haklı veya haksızsın ne yaşadığını ve ne için konu açtığını dahi bilmiyordum ben..Sen orda adamlarla tartışmışsın seni orda dövmüşler ve sende yaşadığın şeye kızarak bir konu açıp küfürler etmişsin vs.vs .. Benim buraya kadar olanlardan haberim yoktu bir tanıdık aracılığı ile bana ulaşmışlar tanısa tanısa Kadir abi tanır diye bana sordular, adamların dediği "Bu Turbo Onur diye biri varmış, teçe konu açmış küfürler etmiş bu elemanı tanıyonmu abi" bende "Techturkeyde ankaradan bu kadar mesajı olupta tanımadığım tek kişidir herhalde "dedim.. ve sana nacizane uyarıda bulundum adamlar o zaman seni bulsa çok feci döveceklerini söylemişler sende biliyosun nasıl yapıda biriler ..Sen o zaman bana bişey yazamayıp burda neden içini kusuyorsun ? Madem zoruna gitti benim uyarım o zaman deseydinya ? Çıksaydınya karşılarına ? Haa yok yapamayacaksan burdada sallamıyacaksın.. Bu Resul'un olayına gelince, onunda yaptıklarını tasvip etmem ama adama küfürler vs edildiği an iş değişir , Resulun yüzüne karşı bu küfürü edemiyecek adamların burda küfür savurmasıda yanlış... yaparsın eleştirini geçer gider ..Ben onun adına tehdit savurmuyorum kendisiyle konuşmadım bile bu konuyu Ankaradan tanımayanlar olur bir ters laf eder, Resulde bunu farklı değerlendirir tatsızlık çıkar diye uyardım bunu farklı yere çekmeyin....
bu yaşıma kadar hareket halinde el freniyle hiç işim olmadı,
muhtemelen bundan sonrada olmayacaktır,
sıfır çizmeyi, el freni çekmeyi pek mantıklı bulmuyorum,
lakin hakkıyla yapanada saygı duyuyorum,
burada eleştiri yapan arkadaşlar ;
kalabalık trafikte 200küsür km hızlarla rolling yapanlarada aynı şeyleri yazabiliyorlar mı?
130-140la makasa girenler var,
eleştiri yapanlar zaten 70km hızı hiç geçmiyorlar, hep güvenli araç kullanıyorlar,
adamın birden fazla videosunu izledim, bana göre gerçekten iyi,
bunu sırf bende söylemiyorum, başkalarıda iyi olduğunu söylüyor,
kırıcı olmadan, şahsını hedef almadan eleştirmek en doğrusu![]()
fdfsdfsdfsdfdsdf
aracı böle kullanmak yanlıs yada doğru dıye sosyal mesaj vermeye gerek yok
aracı kullanan arkadasa gelince bence de gayet basarılı ve kendine güveni cok ilk defa yapmadığı ve denemediği de gayet ortada
burada yanlıs yok şöle böle diyen sosyal arkadaslar eminim ki bunun 3'te 1 ine cesaret edemez ve yapamaz
yapana doğru demiyorum ama saygı duymak lazım adam belirli değil her arabayla yanlarım ben bu işi biliyorum videosu'nu cekmiş koymuş
düş peşindeysen düş peşime
sosyal mesajı falan geçtim de bmw bu prestij kaybını nasıl telafi edecek?
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
önden çekerle böyle olur anca güzel ama sonuç olarak kayarak gidiosun bi anlık bi mevzu eyer bu beyaz şahini olan kişiyse fazla yaşamaz o kafayla![]()
2000tc king
Batuhan Sayın
buna cesaret degıl gerızekalılık denır.(gerızekalı cok hafıf kalıyor ozur dılerım ama hergun kendılerı oluyor hıc uzulmuyorum,baskalarınında canlarına kıyıyor bu hayvanlar...)
kapalı alanda ya da gecenın bır saatı kımsenın gecmedıgı saatlerde s2k ıle bızde yanladık ettık de mılletın gectıgı,trafıgın kullandıgı caddeden katıl gıbı ınılmez.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
onu bunu bilmemde 11 numara direksiyonu varmış![]()
Biri şu adama m3 versinBayır aşşa yardıra yardıra gelsin
ahahah
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
bu arkadasın altına 200sx versen basımıza keiichi kesilir zaaaa
tamam adam basarılı olabilir ama yaptıgı yanlıs kendiside farkındadır ztn milletin cogunun ona sovdugunun farkındadır yapacak bisey yok gul diken iliskisi.
yalnız cok iyi yorumlar var ya gece gece koptum![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)