Bizim polis iyi gine ya baksana adam tutukluyor direk kelepçe falan filan bizde ise yaz cezayı veya çek otoparka şükretmek lazım.halimize.
Bizim polis iyi gine ya baksana adam tutukluyor direk kelepçe falan filan bizde ise yaz cezayı veya çek otoparka şükretmek lazım.halimize.
DRİLL
Dr.Ecu
dün gece izlerken uyuya kalmışım devam izlemeyebence ordaki tutuklamalar normal çoğunun kafası uçuk gibi
![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
amerikan yakalar..![]()
Hayretler içinde izledim videoyu gerçektende. Amerika kuralları fena katı.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
adamlar organize olmuslarhangı ulkeymıs bu yaw gene hondalar elebaşı
![]()
Arkadaşlar yardırmışsınız polise ama kırmızı coupe civicli eleman mesela toplamda ödenmemiş 15 tane cezasını çıkardı adam 4000 dolar tutuyo yinede bir şey yapmadı.. Adamlar sarhoş sarhoş kaza yapmış sadece gözaltına aldılar toplantının birinde 1 şarjör silah boşalttı adamlar.. Yine çok iyiler bence katı filan değiller.
çil yavrusu gibi adamlar burdan dağıtıyo 2 sokak ötede gene toplanıyo, tekrar dağıtıyo arka caddede drag yapıyolarbunlar yarışcaz diye çıkmış yarışmadan yatmıcak anlaşılan
![]()
turbocuk istiyoruz
EK Efye ne yapmıs ole ya Honda Hondaya bunu yapmamalıydı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
benc çok normal yaptıkları polislerin traikte alkolle dolaşana az bile dahada katı olmak lazım alkolle trafikte dolaşana karşı.
Link lutfen
STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)