http://www.youtube.com/watch?v=QCj9x...ature=youtu.be
Powered by PASAOGLU Tuned by DR.ECU REDBULL KANATLANDIRIR
Ziya abi arabanin hakkini ver masallah abi eskilerden kim Kaldi
Maşallah Hoca makinen sürekli gergin
heLaL....
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Ziya abi arabanin hakkini ver masallah abi eskilerden kim Kaldi BİRİ SEN BİRİ BEN
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı BİRİ SEN BİRİ BEN Abi bi kisi eksik kadroda .. Mustafa makinen
sulhi Nickli Üyeden Alıntı heLaL.... TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı abi bi kisi eksik kadroda .. Mustafa makinen artık yeni subaru ile katılır aramıza çoktandır ses seda yok tafa makinen de :d:d:d
Maşallah Ziya hocam
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
xor Nickli Üyeden Alıntı maşallah ziya hocam teşekkürler sağol
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı artık yeni subaru ile katılır aramıza çoktandır ses seda yok tafa makinen de :d:d:d Abi bende geliyorum kismetse STİ kasa STİ yuruyen ama EVO motorlu bi araba yapiyoruz ÖZGÜN le Saglam bi proje yapmak istiyorum kismetse 2002 sti alip projeye baslicam
lancerution Nickli Üyeden Alıntı maşallah hoca makinen sürekli gergin :d temennilerin için çok teşekkürler
ziya abı masallah
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Abi bende geliyorum kismetse STİ kasa STİ yuruyen ama EVO motorlu bi araba yapiyoruz ÖZGÜN le Saglam bi proje yapmak istiyorum kismetse 2002 sti alip projeye baslicam geç bile kaldınnn geçççç, millet 106 ya nos bastı uzaya cıktı abiiii
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı abi bende geliyorum kismetse sti kasa sti yuruyen ama evo motorlu bi araba yapiyoruz özgün le saglam bi proje yapmak istiyorum kismetse 2002 sti alip projeye baslicam hayırlı uğurluu olsun kardeşime yakışır gec bile kaldın şu içindeki kurtları dök artık
ceco Nickli Üyeden Alıntı ziya abı masallah eyvallah kardeşim sagol sana da hayırlı olsun bu arada subaruyu alır almaz kurtlarını dökmüşün
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı eyvallah kardeşim sagol sana da hayırlı olsun bu arada subaruyu alır almaz kurtlarını dökmüşün saolasın zıya abı walla abı baya uzak kalmıstık alınca ıyı oldu ya
bayramdan sora bi yanyana gelelim hocam ya muhabet sohbet yapalım..
sulhi Nickli Üyeden Alıntı bayramdan sora bi yanyana gelelim hocam ya muhabet sohbet yapalım.. ne zaman istersen kardeşim gece 01,30 kadar acık salon hatta sahur bilem yaparız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları