buda benden gelsin eski günlerden kırmızı cupra benimdi
onursoytam Nickli Üyeden Alıntı maşallah sanırım paşaoğlunda 4 yıl önce görmüştüm kırmızı bitanede antalya da hamdi ünal da var efsane olark yılda 2 kere çıkıyor teşekkürler sağolun BÜTÜN BAKIMLARINI PAŞAOĞLUNDA SERVIS TE YAPILDI
Powered by PASAOGLU Tuned by DR.ECU REDBULL KANATLANDIRIR
osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı buda benden gelsin eski günlerden kırmızı cupra benimdi güzel bir kare olmuş kırmızı da bir başka duruyor
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Ziya abim allah kazadan beladan korusun Massallah 41 kere SAGOL SELÇUK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
Ziya hocam Maşşallah çok iyi
EkN garage
EVOTME Nickli Üyeden Alıntı :maşallah ziya abi 10 numara ziya makinen BİZ ÜÇ KİŞİYDİK TOMMİ MAMİ TAFA M A K İ N E N BENİ TEK BIRAKTINIZ
34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı maşallah ziya abi bibdahaki sefere icinde olmayı isterim ctesi bekle garajda görüşmek üzere
Evo nun en sevdiğim serisi TM ,fenalarda maşallah .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
maşallah ziya abi..
http://i33.tinypic.com/353b75w.jpg CRM Performance
trafikte raslamak istediğim araçlardan bir tanesi
Ziya abi masallah zimba Allah ccan sagligi ile binmeyi nasip etsin abim
maşallahhh
arenimo Nickli Üyeden Alıntı ziya abi masallah zimba allah ccan sagligi ile binmeyi nasip etsin abim amin cumlemize inşallah
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı BİZ ÜÇ KİŞİYDİK TOMMİ MAMİ TAFA M A K İ N E N BENİ TEK BIRAKTINIZ Abim Sana bu alem yakisiyo ama tek ama 3 kisi farketmez sen tek basinada bu alemin hakkini verirsin
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı ctesi bekle garajda görüşmek üzere Abi herdaim ordayim biliyosun
C R M performance
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Abim Sana bu alem yakisiyo ama tek ama 3 kisi farketmez sen tek basinada bu alemin hakkini verirsin EYVALLAH MAMİ KARDEŞİM ESKİ GÜNLER BİR BAŞKA BİLİYORSUN ÇOK GÜZEL HAREKETLER CIKARDIK
TommiMakinen Nickli Üyeden Alıntı EYVALLAH MAMİ KARDEŞİM ESKİ GÜNLER BİR BAŞKA BİLİYORSUN ÇOK GÜZEL HAREKETLER CIKARDIK İnsallah yeniden hareketlendircem ortami az kaldi seninle makas atarak kapismayi ozledim
Çok Çok İyi Maşallah , Allah Kaza Bela Vermesin
masallah gercekten inanılmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları