Beyler şu ayı Fatih'i çok met ettiniz adresi telefonu nedir ? bi kaporta boya işim var fiyat alayım.
Beyler şu ayı Fatih'i çok met ettiniz adresi telefonu nedir ? bi kaporta boya işim var fiyat alayım.
gop mahmut usta bu robotlardan bi nesil üstün
bi arabada en uyuz olduğum şey arka çamurlukların değişimi
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
araci komple boyamadilar da, ben de faturayi gercekten merak ettim
yedek parcayi ve boyayi gectim,saat ücreti gercekten ciddi yüksek almanya'da..
2 parça passatın birleştirilip lokal boyalı diye satıldıgını biliyorum.yapıştırılan parça ile ön kısım aynı renkti hsp edin![]()
Makina dogus otodada var yani bilgidim kadari ile profesyonel calisan tum firmalar bunu kullaniyor.
R
Fatih dediğiniz kişi detaylı detaylı çalışıyormu?
Yoksa sadece ölü araçlarımı diriltiyor?
Kaynak yapılmadığı sürece macun kullanmayacak kadar yetenekli olan birisi lazım bana..
Şaşmazda Bayram usta ile Varan kaportada iyidir, benim tercihim her zaman Bayram usta olur.
GEC13 GTİ
bence fazlasıyla alıyorlar işçilik parasını. en azından kocaeli de öyle. ben günlük 25 liraya çalışıyorum. aracı sadece lifte kaldırmak için 3 yevmiyemi veriyorum. bir aksın birini söküp ufak bir yay takıp tekrar montajına da 2 yevmiyemi veriyorum. kimse çok biliyosan kendin yap o adamın zanaati bu demesin lütfen.
Enes ERGÜL..
Aynen öyle,
Herkes babasından kalma evlerin kirasıyla iş yaptırmıyor beyler..
Bende daha geçen hafta, kaportacının 1 günde halledebileceği bi iş için 3 günlük yevmiyemi verdim. (Sadece işçiliğe)
Ki ben o adamlardan daha ağır bir işte çalışıyorum.
Bu ülkede para kazanmak için kıçından ter akanlar sadece kaportacılar değil.
ta kendisi
https://www.facebook.com/#!/fatihotokaporta
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)