Cekim gayet iyi eline saglik devami gelicekse bu goruntuler cokda kotu dill bence arabanin on saclardarenk birazgarip olmusgozume batti birazcik masallah aracdada emek oldugu cok belli cokda guzel olmus
Cekim gayet iyi eline saglik devami gelicekse bu goruntuler cokda kotu dill bence arabanin on saclardarenk birazgarip olmusgozume batti birazcik masallah aracdada emek oldugu cok belli cokda guzel olmus
Çekim kalitesi güzel arkadaşlarında dediği gibi bazı sahneler fazla uzamış. Müzikte otoparkta ızdırap çeken adamı anlatır gibi olmuşDevamını bekliyoruz
![]()
Fazla detay harici çok hoş olmuş. Mesela mesajdan sonra kapı çıkışı alınaiblirdi direk. İlke göre çok başarılı ama emeğinize sağlık Vosvosa ayrıca Maşallah. Tshirtteki detay gözden kaçmadı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah tolga güzel çekim fakat detay konusunda hemfikiriz sanırım
öykü abi vos konusunda aşırı iyi gerçekten,siyah kaferde güzeldi![]()
Aga evin anaktarlarını almaya ve kapıyı kitlemeyi unutdun şaka tabiMaşallah ben beğendim.
DRİLL
Dr.Ecu
Hocam yanlış anlamayın ama tamam araba basık anladık da kolu bu kadar dışarı çıkarıp bunu belli etmek biraz abartıya kaçmış bence omuza kadar dışarıda.![]()
Müzik bence farklı olmalıydı, çok dramatik olmuş o araba içinAraba da güzel olmuş maşallah.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
eline sağlık güzel olmuş fakat sonunda vosvos patlıcak mi diye bekledim müzik o havayı verdi.
prodigy bu tarz videolarda bence cuk oturuyor.
bu arada hergün garaja bu şekil girip çıkıyorsa sahibine allah sabır versin.
Cekmi kalitesi renkler netlik gecisler cok guzel. Cok daha basarili cekebilrmissiniz. Garajin acilisi oykunun disari bakmasi farlarin yanmasi cok guzel olmus ama onun disindki sahneler cok zorlama ve kurgu olarak gercekten cok kotu olmus. Uzuldum yani ole diim![]()
Oyku masallah kanka heygidi cml tekrar cana gelmis masallah emegine saglikkazasiz belasiz. Insallah daha guzl bi kurgu ve muzikle cekim yaparsiniz cunk videoda iscilik super
![]()
Öncelikle fikrinize emeğinize sağlık arkadaşlar.
İlk deneme olarak hoş fakat olumlu yönde seyretmeniz için gözüme ilişenleri yazıyorum:
Konsept pek olmamış,öncelikle ne çekeceğinize karar vermeniz lazım , film çeker gibi planlar almışsınız ama yapmak istediğiniz aslında farklı,müzik çok dinamik insanı yukarı taşıyor fakat izlenen temayla tezat kalıyor,görüntüler çok uzun gösterilmemeli ve daha zengin planlar alınmalı,kurgu eksik,müzik seçimi yanlış,senkron yok,colour correctin gerekirmiş ...
Teaser,trailer,film,reklam,tanıtım filmi,klip vb.... hepsi farklı prod'lardır.
Bazı post prod. kuralları ve teknikleri vardır.
Emirhan sagol kanka seninde kadrajindan gormek isterim
Gelelim fatih sanakanka bana bi sozun var bittigi zaman video cekecez dedin chocolateyi cekerken
hatta konustuk ogun ama yogunsun ve musait olmani beklioruz Marilyn ve ben
ikimizde kurgunun,emeginin,yapacagin isin ve senin emrindeyiz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)