Masallahh ahh bıraz zaman ve maddı durumunm olsa bende boyle kosturcam ama kısmet..
Kazasız belasız pd farkı.
Rıca etsem spaclerı yazarmısınız? Stock motormu kapak,blok vs?
G22 turbo su soğutmalı
Bosio 783 enjektör
seat sport eksantrik
greddy intercool 9 lt
snow performance methanol injectıon kit stage 3
üst kapak port polish
custom eksoz manifold
iskender eksoz
tm chiptuning custom yazılım steg 3
tmchiptuning box sistem düzenleyici
no risk % 80 performans kullanılmıştır.
by ESEF ŞİMŞEK -adana
güzel bi geceydi, BEF'in yeni turbo gerçekten dayanıklı çıktı , 150km. boyunca o basınçta kırılmadı. turboya da şimşeklere de helal olsun....
BEF Toledo 'ya maşallah çok başarılı beni hiç şaşırtmadı![]()
kadran videosunu izledikten sonra tüm soranlara BEF 'i geçmek oldukça zor demiştim inanmadılar
Sayın Esef ve Hüseyin ŞİMŞEK kardeşler sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
TeamPASAOGLU
Maaşallah bef' e Allah kaza bela vermesin
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
Adanamın makinaları Ctesi geceleri otobanda show yapıyor adeta.ayagınıza saglık hepinizin.kazasız,belasız.Kara trene de ayrıca tebrikler BEF 53.
01 SL 949 - MAZDA RX-7
subarunun balatası ciddi anlamda kaçırıyor gerçekten yoksa o akşam ben sürecektim aracı bef ve 34 ts ile denemek için ama çok kötü kaçırıyor diye vazgeçtik.balata siparişi verilecek biraz önce savaş paşaoğlu ile görüştim eksikler giderilsin deneriz sıkıntı yok hepimiz dostuz
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
maşallah araclara..bef bu defa gerçekten iyi olmuş emeklerinize saglık şimşek kardeşler
bu arada belirtmek isterim cupranın sahibi mehmet abi arabasına çok yabancı ve hayatında ilk defa rolling yaptı o yüzden aracını saglıklı kullanamadı 2 videoda da. sonrasında ben gectim direksiyona ve saglıklı bir deneme o zaman oldu arkadaşlar o da cupranın baya bi önde gittiği videodur ,, 270 e kadar denedik, bilginize..şimşek abilerim beni sakın yanlış anlamayın ,insanları aydınlatmak namına bunları yazmak istedim , takdire şayan uğraşlarınız var büyük emekler veriosunuz bef e ..başarılarınızın devamını dilerim..
söylediklerine katılıyorum son denemede gerçekten methanol bitmiş farkında değildim çünkü ilk defa tdi de methanol kulanıyoruz acemilik...ama sen arabayı gerçekten 10 numara kullanıyorsun vites atışlarından eminim arabanın bile haberi olmuyor....mükemmel.hak yememek gerekir. bef 53 ün stage 2 leri geçmek gibi bir amacı yok onlarala birlikte sonuna kadar yüremesi bile bizi mutlu ediyor. kendi sınıfında lider olması yeterli...mehmet kardeşimin de eline koluna sağlık bizi kırmadı çok güzel denemeler oldu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)