mustafa ümit gerginliğe gerek yok KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE YAKIŞIR boşverin
Bu araba şimdi Türkiyede'ki En Hızlı Dizel mi ? ? ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Paşaoğlu ibizayla denemesini çok merak ediyorum...
gene adana gene memlekete rezil oluyoruzadanadaki arabalar birde çeneler kadar çalışsa vallaha dünya rekorları gelir...
![]()
kim rezil oluyo tolga abi biz mi mehmet gazihan mı ???
gazihan belden aşşagı vurmasa kimse ona bişey yazmazdı rezil olunuyosa böyle olunsun..
hepimiz birbirimizi tanıyoruz adanada böle kelimeleri insanlar birbine sarfetse bildiğin kavga çıkar sende biliosun yanlış mı düşünüyorum ?
herneyse umarım daha fazla uzamaz konu bende daha bişey yazmicam..
ARKADAŞLAR lütfen buarada daha fazla yazmayalım ...
bizim burada rezil olduğumuz falan yok ADANA ile gurur duyuyoruz ..
Bizler adanalı olarak kimin nereli olduğuna değil insanlığına beyefendiliğine hörmet ederiz..
misafir perverliğimizi anlatmama gerek yok herhalde selam verene yemeğini yedirir çayını içirir misafir ederizz.. ( her adana lının birde adana lıyık versiyonu var onu ben degil dünya elem bilir..)
not: mehmet bey lütfem mütevazılığınızı koruyun...arkasında duramayacağınız kelimeler etmeyin lütfennn...
yarışa gelince 500 değil 1500 km gideriz ...biz bizden iyileri tebrik etmesini yenilmesini 2 direk yedik demesini biliriz..kazanırsakta emeğe saygı bekleriz ama kesinlikle saygısızlık bizim kitabımızda yok...
esnafın birine bak nasıl yazıyor diğerine bak nasıl yazıyor... sabah sabah adana değil istanbul rezil olmuş diye düşünüyorum ben. dbn bağışı için hesap no'su versem mi ki artık...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
benim sözüm sana diil mansur sen zaten adamın bayiliğini yapıyorsun benim nereye kime karşı yazdığımıda iyi biliyorsun...Delikanlılık gibi derin şeylere girme istersen herkes kimin ne kadar Delikanlı olduğunu iyi bilir ben yeri geldiğinde kimin yüzüne ne söyliceğini iyi bilirim sen sıkma tatlı canını...[/QUOTE]
Kardeşim sana burda laf yapacak değilim benim videomu koyup altına buna yazarsan ben bunu kendime alırım sonrada döner açık olun isim yaz derim eğer benle alakası yoksa benim videomun altına yazmassın... başkalarına senin dediğin gibi yancılık yaparak video üstüne yorum yapmazlar Umarım anlamışsındır . Ayrıca sende benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu bilirsin diye düşünüyorum.
Yazıları yazarken dikkatli olalım !!!
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
maşallah şimşek kardeşliği ...kazasız belasız çok başarılı olmuş bef 53 ,ayrıca gazıhan arkadaşında ellerine saglık burda herkes yüzyüze bakıo küfür içerikli konuşmalar bir esnafın agzına yakışmaz , araba işi hobi ise bırakın mıllet izlesın bugün bef 53 gecıosa yarın al toledo gecer ... kım emek harcıosa karşılıgını mutlaka alır...
öffff üstün birde sos dökün adanalılar işinize bakın diyorum bak hepinizi tesbih boncuğu yaparımsaçma sapan konuşmayın
Eskiden driftbox 1000tl di birde İngiltereden getirtmek zordu. Şimdi telefonlar bile o ayara geldi nerdeyse, boxlar zaten iice ucuzladı. Altı üstü denemeler yapılacak niye hala klavyeler yarışıyor. Burası Türkiye her iliyle birlikte. Kimsenin birbirini karalaasına gerek yok diye düşünüyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konu çok hararetlenmiş, Adanalı hemşerilerim biraz sakin olalım zaten adımız çıkmış
Ama o BEF ve AL videosunu gerçekten kınıyorum. Video koyup, eksik anlatıp, yorum yapmaya gerek yoktu. Adam benim aracım noslu, ayarları da ona göre yapıldı dedi, BEF buna yanaşmadı. AL 'den nos söküldü bu videodaki deneme o şekilde gerçekleşti. Ardına 2. deneme nos takılı yapılacaktı, BEF'in turbo arızası yüzünden deneme yapılmadı. O gece orada olan herkes de buna şahit. İspat olarak bu videoyu koymak, üzerine de yorum yapmak hiç yakışık almamış. Amaç araca güvenmekse kaputun altı kimseyi ilgilendirmez. Nos buna engel değildi. İsteyen istediği gibi yürütür aracını. Orada nosu söktürmek bir kere yanlıştı.
Ben burada tarafsız konuşuyorum, kimseyi savunduğum falan yok ama olayın bu şekilde gerçekleştiğini de lütfen atlamayalım. O gece hepimiz oradaydık.
maşallah araçlara
adananın bütün hızlı arabalarıyla gurur duyuyorum BEF e de AL yede bütün benzinli dizel araçlarımızın hepsine maşallah,bizler düşman değiliz zevk için araba yapıp gazlıyoruz yarın birgün birimiz kaza yapsa diğeri üzülmicekmi?gereksiz şeyler bunlar Allah hiçbirimize kaza bela vermesin zevk almaya bakalım sağlıcakla kalın..
FK2 Turbo TypeRR✔
3.35i cabrio ✔
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)