Daha ne olsun dostum maşallah :)
Tüü tüü
Bu arada seni istiyorum VE demeni beklerdim
Ama kontr gerilla taktiği yapıyorum sanada :D
Printable View
Bu arada belirtmekte fayda var ugk ph2 cam tavansiz ve ph2 olmasindan dolayi benden 150~200kg, bv rs de cam tavansiz olmasindan 50kg daha hafif. Diger araclarin depo durumunu bilmiyorum ama full depo benzin vardi bende.
Araclara maasallah cok guzel keyifli denemeler olmus
ben farkı 100kg diye biliyordum, bu dediğinden sonra araştırdım birazcık.wikipedia verilerine göre sadece 10kg hafifmiş. cam tavanın 50kg fark ettiğini biliyorum 20kg koltuklar ve 10kg fark var 80kg kadar daha hafif. ugk'nın deposunu bilmiyorum ama bende 45lt kadar benzin vardı. ortalama 100kg daha hafifmiş benden.
teşekkürler.
ugk nın motoruna göz attığımda yanlış bağlantılar vardı. bov un yanı sıra orjinal dp i duruyordu. ve bov'a girmesi gereken hortum yoktu. bu basınç kaybına sebep veriyordur muhtemelen. bence ugk rs eksiklerini giderirse şuanki halinden çok daha iyi gider.
bu arada aracı bilgisaya bağladığımda 1. O2 sensörünün arıza verdiğini gördüm. açıkcası bu bir performans kaybına sebebiyet verirmi bilmiyorum. Aytuğ abi geçici sorun olarak göründüğünü söyledi ve sildi. şuanda aynı hatayı veriyormu bağlayıp bakmam gerek.
Masallah araclara. Ayni yerde gunduz cekimide bekliyorum :)
İnanç başkalarının söyledikleri ile hesap yapma. Kimse yoğurdum ekşi demez bilirsin. Öyle bir 206 yok yüklü S2000 ve Type R geçebilecek. O nedenle inanma lütfen. UGK konusuna gelince de UGK sadece kozmetik bir araba doğru ellerde değil ve çok eksikleri var. Yazılımla bile bu kadar yürüyebiliyor. 306 içinde şöyle sana telefonda söyledim +150 kg fazla senin arabanı 4-5 boy geri götürür. Yazılım olmasa bile arabandan o 2. kişiyi bavulu cartı curtu at çok rahat geçersin 306yı yazılımsız olarak.
Kelalper
maşallah.
dumansız dizel yarışı gibi olmuş. ses olmayınca zevk alamıyorum ben
gerekirse avans ve basınç açılır,
bilen bilir :P
bv speclerine göre en sağlıklı gideni...
abartma inanç yaw. yalan söylemişler sana. biz tarttık araçları daha önce. ugk diğer rslerden sadece 40 50 kilo kadar hafif. şöförler hariç. ki megane rsciler bunun hesabını yapmaz. ilk olma :D
Artık o eski videolarda kaldı hocam
Çıkartmıyor ben kingim diyor :D
YKY MEGANE RS - YouTube