Ve kardesim ayrica biz zaten toyota bayisiyiz bizede o fiyat degil :)
Printable View
o parayla iki tane alayim bari, birini yazlik birini kislik :D
Angebote zu: Toyota, GT86, Preis von
ben de salak salak bir yorum yapayim, hayirli olsun ama mekan olmamis.
farkinda isek burasi umuma acik bir ortam ve burada salak yada sacma yorumlarin da yapilabilecegi göze alinmali diye düsünüyorum.
sagol abi :)
milletin alıp veremediği ne ben onu anlamadım :))) adam alt tarafı test etmiş. millet kavga etmeye yer arıyor gerenk yok böyle şeylere.
daha ne olsun topaç gibi olmuşsun işte. maşallah buarada
geçen gün toyota sonkarda inceledim içi dışı harika olmuş
turuncu rengi vardı ellerinde otomatik vites olarak fiyatı biraz daha duşuk olsa genesi coupe seviyelerinde dakika duşunmem
ufak dokunuşlarla muthiş olur :)
Walla ne yalan diyim ben arabanin tipini begeniyorum. Ustune ustluk sifir olmasi da bir avantaj. Ici de mis gibi sifir kokuyordur simdi onun :)
Kazasiz belasiz binmen dilegi ile Inan.
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız iyi günler de kullanmak nasip etsin sana inşallah.Böyle bir video'yu bizimle paylaştıysan eğer eleştirilere açık olman lazım.Beğenen olur,beğenmeyen olur...Keşke ada da falan dönseydin o zaman daha çok beğenen çıkardı.
beğendiğim araçlardan , kazasız belasız..
Driftte iyi iş yapacağa benziyor. Ayrıca araç hakkında olmamış,kotu vsvs diyenler modifiye ekipmanı çıkınca ve aradan 2-3 sene geçince fikirleri değişecektir.
çok güzel bi araç bence
bu arada o mahallede o kadar arabayı cevirmişsn kimse bişi yapmamış sanırım yerlisisin oranın :) 2 kere döndüğünde 3. turun başında şişe fırlatanlar oluyor :D
coil+eksoz+jant=kaderi değişir bu arabanın :) bnce s2000 den daha güzel