Beyler araba testi nedir bilmiyordum
http://e1208.hizliresim.com/10/k/c00ly.jpg
Printable View
Beyler araba testi nedir bilmiyordum
http://e1208.hizliresim.com/10/k/c00ly.jpg
şimdiden ele düştü araba yazık
birde kadran olaydı iyidi:)
Bence araba cok guzel ve yaptigi hareket stok haliyle bence basarili. Bi s2000 gibi donmesini bekle
yemeyiz cunku bi kere s2000 guclu bi araba. Bi coil le daha da guzel olacagina adim gbi eminim. Senden de bir istegim guzel bi jant koyup bas da su arabadan anlamayanlar bi araba gorsun. :) Pisman olmaya degmeyecek bi araba. Allah kaza belq vermesin.
lastik sesi yalnız başına çok itici geldi sanırım herkese :D
sıfır çizilen mekan yanlış
videoya göre s2k'ten daha rahat çeviriyor gibi
merak ediyorum 4-5tur 0 çizince noluyor ne zararı varda herkesin canı yanıyor bu kadar
Bence, sıfır çizmenin tek bir amacı olur, oda arabanın gücünü görmektir. Bunu başka yollarla da anlayabiliriz,
Hiçbir tecrübe gerektirmeyen ve toplum içinde yapılınca rahatsız edici bir durum olduğu için çoğu insanlar sıfır çizen arabalara apaçi,gereksiz hareket gibi bakar. Avrupada tek tük bulursunuz etrafında dönen arabalardan.
Bu arada arkadaşa hiçbir lafım yok, ama güzel bir drift videosu ile tecrübesini bizimle paylaşırsa daha tatminkar olur insanlar..
Aynı hareketi s2000 de yapsa rx8 de yapsa m3te yapsa E55te yapsa burda aynı tepkiyi görür.
Rwd arabayla ne yapılır? Sakin bir yerde güzel eğimli güzel asfaltlı bir kavşak yada viraj bulunur gerek ''shift down''la gerek el freniyle gerek ''powerover'' la gerekse ''heal&toe''yla dönülür bizde burda arabanın dengesine viraj alışına ''understeer''ine ''oversteer''ine göre yorum yapar aracı değerlendiririz..
Tabi bunlar kendini geliştirmeye çalışan insanların yapacağı işlerdir trafiğin ortasında 0 çizip üzerine gelip birde forum üyelerine ''salak'' diyen insanların değil.
yapana hiç bişi demem bana göre yanlış ama ona göre doğru ki yapmış aracına allah kaza bela göstermesin ama bişeyi anlamıyorum öle topaç gibi dömekten ne keyif alıyosunuz :D
keşke kadran videosu olsaydı çok merak ediyorum
kendi adima cevap vereyim cünkü bende mekan yanlis diyenlerdenim,
tragige kapali alanda,issiz dag yolunda,kapandiktan sonra alisveris merkezlerinin otoparkinda vs vs ister 0 cizsin,ister zik-zak, ister aracla amuda kalksin,ister parande atsin beni tabiki ilgilendirmez.
Allah tüm insanlara en iyilerini nasip etsin.
bizler insaniz ve altimizdakiler de yine insan yapimi aletler, hata yapma riskimiz fazla.
yayalarin ve araclarin bulundugu umuma acik bir yerde bu tür hareketler bana ters,
ya sürücü ya da arac kaynakli bir sorun olsa insanlara,araclara,dükkanlara dalsa ve insanlar icinde benim oglum yada esim olsa,
o sürücünün canini alirim.
Allah kimseye yasatmasin böyle olaylar.
bu arada konu sahibine yönelik degil, genel anlamda yazdim.
zaten trafik kazalarina terörden fazla kurban veren toplumuz,gerek yok böyle seylere.
bayram da geliyor,kaza haberlerinin önü arkasi kesilmez yine :(
Mekan konusunda bende katılıyorum zaten söylenenlere,aksini söylemedim
zaten tepki verenlerin geneli mekan nedeni ile verdi ve salak sifatini aldi yoksa ben kimsenin bundan bir zararinin oldugunu ya da hasetinden catladigini sanmiyorum :)
burasi techturkey değilmi ?
beyler oralarda koşarak bile sıfır cizsen müdahale eden oluyo muhtemelen arkadaş tam olarak güvenliği sağlamıs yoksa orayı bu kadar tenha göremezsnz araç bakımından :D
araplardan farkın kalmamış.ae86nın ruhuna işemişssin resmen
benim yazdığım yazı yanlış anlaşılmasın
Ciddi anlamda çok hoşuma gidiyor gt86 sadece ülkemizin lanet ötv durumundan sebep bu kadar pahalı olması beni üzüyor
+
adam parasını verdikten sonra ister 0 cizer ister İnan yazar kimseyi bağlamaz Allah kimseyi malının kölesi yapmasın
Kazasız belasız kullan inan abi