konu sahibinin tepkisi şahin savunucularınaydı galiba
yolların yeni yılanı olacaklar maşallah![]()
40 yıllık donut cuyum böyle 0 gōrmedim![]()
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bu videonun üstüne daha yogun bi trafikte bi video daha çekilip eklense de nokta atışı olsaortada tehlikeye atılmış bir ne araç ne de hayat var. gereksiz uzamış gitmiş
s2000 ile kıyası olmaz bence de , sokak ortasında bu tür araçlarla bu hareketleri oldum olası sevemedim ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
ben pek sevemedim henüz. sevdirsinler lütfen![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sonraki denemelerini merakla bekliyoruz =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Çok iyi yahu acayip beğeniyorum,turbolanınca Imp. gibi vahşi olacaklar![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
aslında fiyat yüksek değil. Toyotanın standart huyudur. 5 yıl sonrasının tahmini enflasyon değerine göre fiyatlandırma yaparlar, önümüzdeki 5 yıl boyunca fiyatı rakamsal olarak aynı kalır. Değer olarak düşer. Şu anda araç yeni çıktığı için değerinin yüksek olması normal. Zaten manuel olanı şu anda 120.000 lira gibi bişey. Zaten bu fiyata BMWnin coupe araçlarından 1 serisi bile zor alınır. Yani aslında fiyatının fazla olduğunu düşünmüyorum. Bu aracı Honda S2000 ile kıyasladıkları için fiyat fazla geliyor. S2000 denilen araç, bundan 13 yıl önce üretilmeye başlandı beyler. Ve o zamanın en yeni teknolojileriyle donatılmış bir araçtı, o zamanlar toyota-honda gibi markalar değişken subap zamanlaması teknolojisini yarı mekanik olarak kullanmış, Ve bu teknolojileri çoook yüksek fiyatlara satmışlardı.. S2000 ilk çıktığında GT86nın şimdiki fiyatlarına göre çok daha pahalıydı. GT86da ise durum çok daha farklı.. 1999 - 2000lerde elektronik sistemlerin spor otomobillerde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte; Toyota arkadan itiş spor otomobil üretimine uzun bir ara verdi... Ve neredeyse 12 yıl boyunca yeni spor otomobil tasarlamadı. İşte bu 12 yıllık birikimin ilk kıvılcımı olarakda GT 86yı görüyoruz. GT86da S2000 gibi değeri geç anlaşılacak araçlardan birisi. Çünkü GT86; kullanılan elektronik sistemleri gereği, gelecek nesil spor araçların neye benzeyeceğinin küçük bir örneğini oluşturuyor.
![]()
roling haricinde s2k ne yapmış? coopen'de bile olan koltuk ısıtma yok yani nası cabrio? Standart fren mesafesi nedir? Euro normlarından hangisini karşılayabiliyor? Kilitli mi var? Konfor ekipmanı mı var?
70.000 TL'ye dizel jetta varsa bu arabanın fiyatı çok çok normal!!! Sonuçta jetta %37 değil bu araba gibi %80 vergi dilimi ile geliyor olsaydı dizel jettanın fiyatı 92.000TL olucaktı burdan çıkan sonuç ya jetta uçuk fiyatta ya da bu araba çok ucuz......
Sonuç olarak gittim gördüm kesinlikle güzel yapmışlar hele arka tasarım 10 numara olmuş sadece önde bişeyler rahatsız etti anlayamadım. Konfor ve aksesuar çok çok iyi.
Umarım s2k ve rx8 gibi şaft tüneli soba borusu gibi ısı yaymaz.... Umarım rx8 gibi çok yakmayıp, s2k gibi alt devirlerinde 1,5 dizeller gibi gitmiyordur.
Bursada bir müşterim almış. Eskiden 350Z i vardı. Şu anda aynı zamanda GTR ı var. denemek için çıktık. Ben yolcu koltuğuna oturdum kullanmamı istesede. Açık konuşiim S2000 den biraz daha rahat. O kesin. Ama alet inanın yürümüyor. Çevre yoluna çıktık. Alet kendini yırtıyor hızlanamıyor. Pİyasadaki 2lt 150 hp sadece yazılımlı dizellerin hepsi geçer bu aleti. Yanlama olayına gelince sadece köşe başlarını dönerken yanlarsınız drift için gücü yetmez.
IN BOOST WE TRUST
Kelalper abicim peki sordunuz mu 350z mi gt86 mı diye müşterinize ? Genel olarak kıyaslama yapılırsa tabi
teşekkürler
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)