User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
153 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Toyota gt 86 ilk denemler

YunusCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakıorm herkes performans performans performans. neden hep performans yönünde eleştiriyorsunuz. bi araçta herşey motor gücü degildir. bunu herkes iyi bilir. Kullanmadım Sürmedim ama Bence okadar s2000 i övmeyin derim. araç daha yeni cıktı yeni cıkmasına ragmen 280 hp ye kadar yükseltilebilecek modlanmalar olmus. biraz zaman geçsin görelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur .

goldbergbrk
    Misafir
    52bin euro +1450tl manuel satış fiyatıyla burayı dubai sandılar sanırım. efsaneler vardır asla yerleri değişmez ford nasıl gt500 elanor yaptıysa zamanında honda içinde s2000 apayrı yerdedir bu toyotadan drift arabası olcak potansiyel görmedim ben

FaTlH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her arabanın yeri ayrı adamlar yapmış biz nedersek boş PARASI OLAN BİNER

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pahalı olsun herkes binmesin zaten bilen binsin Toyotayı seven binsin yeter

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 ın yerı ayrıdır tabı ama bu araçta bence boş değil durun hele piyasaya yenı çıktı acemı daha az zaman geçsin bakalım..
    DR. OWL

Ck_Redd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayi bilmemde facebook ta donen reklam kampanyasi cok iyi Bebek Haklı bi bakın derim...
    Fiat's Are Faster Than You Think!

cagri erdem
    Misafir
    kesin bana da mantıksız konuşma diyecekler ama bu araç mayıs 2012 de gelseydi şuan z4 yerine gt86 ya biniyor olucakdım bu iş ne para ne marka ne de aşırı güç olayı bana göre sadece beğenmek ve zevk alıcağın aracı sürmekdir.

zevk alarak kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Akihiko Saito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    52bin euro +1450tl manuel satış fiyatıyla burayı dubai sandılar sanırım. efsaneler vardır asla yerleri değişmez ford nasıl gt500 elanor yaptıysa zamanında honda içinde s2000 apayrı yerdedir bu toyotadan drift arabası olcak potansiyel görmedim ben
    S2000i de efsane yaptık ya, helal olsun bişey diyemiyorum...

Toyota ne zaman hızlı araba üretmiş ki zaten? Yine S2000 gibi halkın dilinde efsane olan AE86 bile 0dan100e 10 saniyeden daha uzun sürede ulaşıyordu..

Bir kez daha anladım ki; İki boy daha hızlı kalkıyor diye bir arabayı göklere çıkaran, hayatında bir tane spor otomobile binip onunla duygusal bağ kuran, İlk çıktığında yerlere batırdığımız otomobile yıllar sonra değerinden çok yüksek paralar veren. Gariban cadde çocuklarıyız biz.

Biz şunu hakediyoruz aslında; Albea maliyetine tek tapı bir spor otomobil üretecekler, onada koyacaklar 300beygirlik bir motor, sonra 60.000liradan satacaklar onu, bizde gidip hayran hayran alacağız o otomobili. Çünkü bizim için şasesi önemli değil demi? Aktarımdaki güç kaybıda önemli değil... 3,500 devirin altında az yakmasını sağlayacak bir yazılım yapılsın yeter, Bizde para çok gibi zaten veririz öyle bir arabaya 60.000lira... Hatta bizim için 7.000 devirde vites atıldığında benzerlerinden daha hızlı olsun yeter... Ama 7000 devire göre hesaplanmış bir şanzuman 3,500 devirde vites atarak kullanıldığında ne kadar saçma değerler verir, bu bizim umrumuzda bile değil. Çünkü herşeyimiz gösteriştir bizim... Hangi arabanın kıçı daha güzel görünür, karı kız hangi arabayı daha çok beğenir, ışıklardan kalktığında kimin arabası 3 boy önde kalkar, arabasını en fazla kim yere basar. Gerçekten mekanikten hoşlandığı için bu işle uğraşan insanlar değiliz ya zaten biz! GT86 alacağımıza alırız sciroccoyu.. dalarız besmeleyle virajlara... Yada 50.000euroya gt86yı beğenmeyiz, gider 120.000euroya porshe boxter alırız. Porshenin ağırlık merkezini düşürebilmek için boxter modelini cabrio olarak üretiyor olması umrumuzda bile değildir bizim.. Aynı mantalitede araç üretmeye çalışıp ondan daha iyisini yapabilen japona da laf ederiz. Üstelik japonun coupe olanı vardır, hatta arka koltuğuda vardır bu aracın.. Ve Japon; boxterın 3de biri fiyatına, 911in teknolojisinde yapar bu işi.. Herkes binebilsin diye bide az yakacak bir motor koyar bu arabaya.. Hatta bide 50.000 euroya satar bu arabayı.. Ama biz cadde çocuğuyuz abi.. S2000in difransiyelinin sesini dinleyip, şaftıyla ısınmaktan zevk alırız. Paramız yokken gtr hastasıyızdır, paramız olursa gider bmw alırız. Sonuç olarak GT86 arkadan itiş olup, az yakıp, arka koltuğuda olan araçların içinde en ucuzu iken... Ne kadar da pahalı değil mi?

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna test mi diyirsunyz trafigin ortasinda !!! Sifir cizmek zaten arabayi test etmeye yetiyor dimi yazik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akihiko Saito Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2000i de efsane yaptık ya, helal olsun bişey diyemiyorum...

Toyota ne zaman hızlı araba üretmiş ki zaten? Yine S2000 gibi halkın dilinde efsane olan AE86 bile 0dan100e 10 saniyeden daha uzun sürede ulaşıyordu..

Bir kez daha anladım ki; İki boy daha hızlı kalkıyor diye bir arabayı göklere çıkaran, hayatında bir tane spor otomobile binip onunla duygusal bağ kuran, İlk çıktığında yerlere batırdığımız otomobile yıllar sonra değerinden çok yüksek paralar veren. Gariban cadde çocuklarıyız biz.

Biz şunu hakediyoruz aslında; Albea maliyetine tek tapı bir spor otomobil üretecekler, onada koyacaklar 300beygirlik bir motor, sonra 60.000liradan satacaklar onu, bizde gidip hayran hayran alacağız o otomobili. Çünkü bizim için şasesi önemli değil demi? Aktarımdaki güç kaybıda önemli değil... 3,500 devirin altında az yakmasını sağlayacak bir yazılım yapılsın yeter, Bizde para çok gibi zaten veririz öyle bir arabaya 60.000lira... Hatta bizim için 7.000 devirde vites atıldığında benzerlerinden daha hızlı olsun yeter... Ama 7000 devire göre hesaplanmış bir şanzuman 3,500 devirde vites atarak kullanıldığında ne kadar saçma değerler verir, bu bizim umrumuzda bile değil. Çünkü herşeyimiz gösteriştir bizim... Hangi arabanın kıçı daha güzel görünür, karı kız hangi arabayı daha çok beğenir, ışıklardan kalktığında kimin arabası 3 boy önde kalkar, arabasını en fazla kim yere basar. Gerçekten mekanikten hoşlandığı için bu işle uğraşan insanlar değiliz ya zaten biz! GT86 alacağımıza alırız sciroccoyu.. dalarız besmeleyle virajlara... Yada 50.000euroya gt86yı beğenmeyiz, gider 120.000euroya porshe boxter alırız. Porshenin ağırlık merkezini düşürebilmek için boxter modelini cabrio olarak üretiyor olması umrumuzda bile değildir bizim.. Aynı mantalitede araç üretmeye çalışıp ondan daha iyisini yapabilen japona da laf ederiz. Üstelik japonun coupe olanı vardır, hatta arka koltuğuda vardır bu aracın.. Ve Japon; boxterın 3de biri fiyatına, 911in teknolojisinde yapar bu işi.. Herkes binebilsin diye bide az yakacak bir motor koyar bu arabaya.. Hatta bide 50.000 euroya satar bu arabayı.. Ama biz cadde çocuğuyuz abi.. S2000in difransiyelinin sesini dinleyip, şaftıyla ısınmaktan zevk alırız. Paramız yokken gtr hastasıyızdır, paramız olursa gider bmw alırız. Sonuç olarak GT86 arkadan itiş olup, az yakıp, arka koltuğuda olan araçların içinde en ucuzu iken... Ne kadar da pahalı değil mi?
    GT86 yı ne kadar inceledin bilemiyorum ancak ben bayağı bir inceledim bindim. S2000 kapısı olamaz. Performans dersen performans yok.S2000 e göre çok mu rahat hayır. Sadece ayak mesafesi biraz daha uzun. Daha doğrusu S2000 deki gibi ön panel uzun olmadığı için daha rahat girip çıkıosun. Yol tutuş muhteşem değil. Belli bir yerden sonra bodyroll başlıyor. Motor özelliği dersen ruhsuz. Devirlenmek istemiyor üst viteslerde. Hani o 400 metre yarışı varya S2000 ile 3 boy geride kaldığı. Uzunda o olur 15-20 boy. Arkadan iter ama gücü olmadığı için biraz hızlı girilen virajlarda kıçı gaz tepkilerine cevap veremiyor.
    S2000 bir efsanedir GT86 ya göre. 8 sene üretim bandında durdu. Motoru 4 sene dünyanın en iyi motoru ödülü aldı. Ağırlık dağılımı 50/50 dir.
    Bi de nerenden uyduruyorsun Boxster ın ağırlık merkezini düşürmek için cabrio üretildiğini. Araba zaten cabrio conceptli araba. Gt86 nın hangi teknolojisi Porsche düzeyindeymiş. Ne çok biliosunuz arkadaş. Toyota hızlı araba yapamaz diyen yok. Diyende bi yerlerinden sallar. LFA, Supra bunlar Toyotanın ürettiği arabalar ama GT86 bunların yanına yaklaşamaz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GT86 yı ne kadar inceledin bilemiyorum ancak ben bayağı bir inceledim bindim. S2000 kapısı olamaz. Performans dersen performans yok.S2000 e göre çok mu rahat hayır. Sadece ayak mesafesi biraz daha uzun. Daha doğrusu S2000 deki gibi ön panel uzun olmadığı için daha rahat girip çıkıosun. Yol tutuş muhteşem değil. Belli bir yerden sonra bodyroll başlıyor. Motor özelliği dersen ruhsuz. Devirlenmek istemiyor üst viteslerde. Hani o 400 metre yarışı varya S2000 ile 3 boy geride kaldığı. Uzunda o olur 15-20 boy. Arkadan iter ama gücü olmadığı için biraz hızlı girilen virajlarda kıçı gaz tepkilerine cevap veremiyor.
    S2000 bir efsanedir GT86 ya göre. 8 sene üretim bandında durdu. Motoru 4 sene dünyanın en iyi motoru ödülü aldı. Ağırlık dağılımı 50/50 dir.
    Bi de nerenden uyduruyorsun Boxster ın ağırlık merkezini düşürmek için cabrio üretildiğini. Araba zaten cabrio conceptli araba. Gt86 nın hangi teknolojisi Porsche düzeyindeymiş. Ne çok biliosunuz arkadaş. Toyota hızlı araba yapamaz diyen yok. Diyende bi yerlerinden sallar. LFA, Supra bunlar Toyotanın ürettiği arabalar ama GT86 bunların yanına yaklaşamaz.
    s2k ile karşılaştırmak için ikisininde sıfırını alıp kullanmış olman gerekir ki inan ikisininde sıfırını alıp kullansaydın bu yorumu yapmazdın.
    Yakıt tüketimi S2k'dan çok daha iyi.
    Yol tutuş s2k'dan daha iyi.
    Sesi s2k'dan daha iyi.
    Aksesuar ve konfor S2k'dan daha iyi.
    Performans S2k'dan kesinlikle çok kötü.
    Görüş açıları S2k'dan kötü.
    E46 m3'ünde motoru ödüller aldı ama sende çok iyi bilirsin ki e46 m3 motorları hep sandık motor olarak değişmek zorunda kalmıştır O ödüller bi miktar reklamdır...
    çoğu videoda hep otomatik vitesli versiyonlar kullanıyor bunuda unutmamak gerekir.
    Eğer illa performans diyen varsa gider bi OPC alır veya GTİ alır vs...

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pahalı olsun herkes binmesin zaten bilen binsin Toyotayı seven binsin yeter
    Gayet.net

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akihiko Saito Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paramız yokken gtr hastasıyızdır, paramız olursa gider bmw alırız.
    Buraya çok güldüm

Araç hayırlı olsun, yapılan eleştirileri geçtim araç sahibi aşırı tepkili Yapılan yorumlar haksız sayılmaz..

Bence fiyatını hak eden bir araç, abartıldığı kadar pahalı değil özelliklerine kıyasla. 70lira verip eski model, muhtemelen kazalı araç almak var, 120liraya 0km almak var.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah.Kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2k ile karşılaştırmak için ikisininde sıfırını alıp kullanmış olman gerekir ki inan ikisininde sıfırını alıp kullansaydın bu yorumu yapmazdın.
    Yakıt tüketimi S2k'dan çok daha iyi.
    Yol tutuş s2k'dan daha iyi.
    Sesi s2k'dan daha iyi.
    Aksesuar ve konfor S2k'dan daha iyi.
    Performans S2k'dan kesinlikle çok kötü.
    Görüş açıları S2k'dan kötü.
    E46 m3'ünde motoru ödüller aldı ama sende çok iyi bilirsin ki e46 m3 motorları hep sandık motor olarak değişmek zorunda kalmıştır O ödüller bi miktar reklamdır...
    çoğu videoda hep otomatik vitesli versiyonlar kullanıyor bunuda unutmamak gerekir.
    Eğer illa performans diyen varsa gider bi OPC alır veya GTİ alır vs...
    ses olayi tamamen goreceli biseydir. bazilari boxer motorun sesini sevmez. bunun disinda stock 0 s2000 in yol tutusunu cok iyi biliyorum gt86 nin kinide icinde anlayabildim. s2000 in yol tutusunu ne kadar biliosun bilmiyorum ama s2000 duzgun direksiyon ve duzgun bir ayakla cok iyi yol tutan bir makinedir. toleransi azdir. gt86 o hizda o kada kontrollu yol tutmaz
    aksesuar s2000 de olmayan bisey onu kimse aramasin.
    f20c supercharger la yuksek guclere dayanabiliyor. motor konusunda f20 c gercekten cok saglamdir. sandik f20c kim getirdi simdiye kadar bilmiyorum duymadim. silindir kaplamasi cok ozeldir. normal alisimin uzerine bi kaplama vardir.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses olayi tamamen goreceli biseydir. bazilari boxer motorun sesini sevmez. bunun disinda stock 0 s2000 in yol tutusunu cok iyi biliyorum gt86 nin kinide icinde anlayabildim. s2000 in yol tutusunu ne kadar biliosun bilmiyorum ama s2000 duzgun direksiyon ve duzgun bir ayakla cok iyi yol tutan bir makinedir. toleransi azdir. gt86 o hizda o kada kontrollu yol tutmaz
    aksesuar s2000 de olmayan bisey onu kimse aramasin.
    f20c supercharger la yuksek guclere dayanabiliyor. motor konusunda f20 c gercekten cok saglamdir. sandik f20c kim getirdi simdiye kadar bilmiyorum duymadim. silindir kaplamasi cok ozeldir. normal alisimin uzerine bi kaplama vardir.
    Ne kadar bildiğimi söyleyeyim : ikisininde sıfırını aldım ikisiylede piste girdim.

Akihiko Saito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ......
    ..........
    gt86 o hizda o kada kontrollu yol tutmaz
    ..........
    Vay anasını sayın seyirciler..

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru BRZ ve Toyota GT-86 Modelinden sonra aynı kasaya sahip bu araç amerikadada Scion FR-S olarak satılmaya başlıcak. Artık bi kasa farklı markaların çatısı altında farklı model isimleri ile satılmaya başlanmasından sonra birçok marka bunu bu şekilde yaptı ve günden güne yaygınlaştı bu üç marka Subaru, Toyota ve Sicion bu kervana dahil oldular. Bizim bu modellerden tavsiye ettiğimiz model ise Subaru BRZ bunun sebebi kullanılan motor, Boxer motoru bu üç markanın içinde en yaygın olarak Subaru markası kullanıyo. Scion markası altında çıkan bu kasa amerikada 25Bin dolar civarında bi para ile satılması planlanıyo, Toyota ise bu kasayı 53Bin euro civarında bi para ile satışa sundu.
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)