User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
153 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Toyota gt 86 ilk denemler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun kazasız belaasız kullanmak nasıp etsın. ben begendım makınayı kesınlıkle alınır. sımdı begenemedım dıyenlerde 4 sene sonra bı ton para verıp alırlar yeterkı bı kac tanesı yapılısın roll drıft kosturmaya baslasın.arkadasıda bnı sıfır cızdı dıye bı ton söylenenler sosyal mesja vermeyı bıraksın buyuk cogunlugumuz bu hareketlerı yapıyo edıo ama bırını gördugu zaman tü kaka oluo. sankı hersey 80 80 kıyıdan kıyıdan gıdıo. gece vaktı temde 200le araba deneyıp hem kendı canımızı hem baskalarını canını tehlıkeye atanlar degılmı inana söylenenler. şahıncı oldu ele dustu gıbı kelımler yanlıs olmus.
    not : inanı tanımam etmem oda benı tanımaz
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun bir kaç dokunuş ile fazlası ile güzel bir araç olacaktır.
    03 STİ

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun kazasız belaasız kullanmak nasıp etsın. ben begendım makınayı kesınlıkle alınır. sımdı begenemedım dıyenlerde 4 sene sonra bı ton para verıp alırlar yeterkı bı kac tanesı yapılısın roll drıft kosturmaya baslasın.arkadasıda bnı sıfır cızdı dıye bı ton söylenenler sosyal mesja vermeyı bıraksın buyuk cogunlugumuz bu hareketlerı yapıyo edıo ama bırını gördugu zaman tü kaka oluo. sankı hersey 80 80 kıyıdan kıyıdan gıdıo. gece vaktı temde 200le araba deneyıp hem kendı canımızı hem baskalarını canını tehlıkeye atanlar degılmı inana söylenenler. şahıncı oldu ele dustu gıbı kelımler yanlıs olmus.
    not : inanı tanımam etmem oda benı tanımaz
    teşekkürler iyi yorumun için
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bu arada konuya bi açıklık getirim arkadaşlar orda bekleyen arabalar benim orsası bizim plazanın önü orda yanımda yöremde bekleyen insan vs vs hiç kimse yoktur dikkat edin video uzaktan çekilmiştir yani video çeken arkadaş bile köprü üzerinde bariyel arkasından çekmiştir yani kimi yada kimseyi tehlikeye sokacak bir durum yok ortada ya farzedelimki sokak ortasındayım ne fark eder siz sakın olaki ben yapmıyorum demeyin nese salak salak yorum yazan dediğim zaman herkez üzerine alınmasın sözüm 3/5 kişiye yha alt tarafı bir video çektim ilk defa bi sıfır çizim aracımın hem gücünü hemde çekişi ve arka kilit sistemini görmek için ufak bir denema yaptım ve deneme içinde tabikide kendi semtimi kendi mahallemi seçicem yabancı bir yerde akan bi trafikte yapmadım içiniz rahat olsun.... çekemeyenlere lafım
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video guzel olmuş bence ayağana sağlık eğlendim s2000 kusucaz artık bu cok yakışıklı ama alsam subaru alırdım o ayrı.

mstfkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım profesyonel test videosuda var youtubede ve poschede dahil birçok model arabadan düzgün tutunuyor bu araba ,izlemistim

AtmoSpheriC
    Misafir
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir faça şahin değil.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    inan hayırlı olsun, sahip olmak istediğim arabaya sahipsin bol eğlenceler dilerim.

Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaru BRZ ve Toyota GT-86 Modelinden sonra aynı kasaya sahip bu araç amerikadada Scion FR-S olarak satılmaya başlıcak. Artık bi kasa farklı markaların çatısı altında farklı model isimleri ile satılmaya başlanmasından sonra birçok marka bunu bu şekilde yaptı ve günden güne yaygınlaştı bu üç marka Subaru, Toyota ve Sicion bu kervana dahil oldular. Bizim bu modellerden tavsiye ettiğimiz model ise Subaru BRZ bunun sebebi kullanılan motor, Boxer motoru bu üç markanın içinde en yaygın olarak Subaru markası kullanıyo. Scion markası altında çıkan bu kasa amerikada 25Bin dolar civarında bi para ile satılması planlanıyo, Toyota ise bu kasayı 53Bin euro civarında bi para ile satışa sundu.
    Scion, Toyota'nın ABD pazarında satış yaptığı firması, Scion'un araçları Japonya'da Toyota adıyla satılır ilk olarak bunu bilmek gerek.

BRZ-FRS-GT86, 3 ü de aynı araçlar. Donanım ve yay sertliği gibi farklılıkları var, en dinamik sürüşe sahip olan Toyota'daki araç OEM olarak. Subaru ve Scion kafadan daha çok kayıyor Toyota'ya oranla bu farktan dolayı. Motor tamamıyla 3 araçta da aynı o yüzden Subaru daha tecrübeli vs demek yanlış bi durum olur. Eğer bakım için böyle deniliyorsa, servis çalışanları bu araç için kurs aldılar yeterince zaten.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan hayırlı olsun, sahip olmak istediğim arabaya sahipsin bol eğlenceler dilerim.

Scion, Toyota'nın ABD pazarında satış yaptığı firması, Scion'un araçları Japonya'da Toyota adıyla satılır ilk olarak bunu bilmek gerek.

BRZ-FRS-GT86, 3 ü de aynı araçlar. Donanım ve yay sertliği gibi farklılıkları var, en dinamik sürüşe sahip olan Toyota'daki araç OEM olarak. Subaru ve Scion kafadan daha çok kayıyor Toyota'ya oranla bu farktan dolayı. Motor tamamıyla 3 araçta da aynı o yüzden Subaru daha tecrübeli vs demek yanlış bi durum olur. Eğer bakım için böyle deniliyorsa, servis çalışanları bu araç için kurs aldılar yeterince zaten.
    bende motorlar aynı sanıyordum ama değilmiş, elektrik tesisatları, beyin, hatta daha birçok parça farklıymış. brz mi gt 86 mı dersek gt86 daha iyiymiş. Bozuk ingilizcesi ile yutaka sugihara bu kadar anlattı, bu gün geldi türkiyeye tekrar, daha detaylı konuşur öğrenirim. Kendisi toyota'nın danışmanlarındandır.

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlerini bekliyorum Mert.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haberlerini bekliyorum Mert.
    eyvah ne unutum la gene ne haber vercektim?

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün yazdım olm sana göredin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende motorlar aynı sanıyordum ama değilmiş, elektrik tesisatları, beyin, hatta daha birçok parça farklıymış. brz mi gt 86 mı dersek gt86 daha iyiymiş. Bozuk ingilizcesi ile yutaka sugihara bu kadar anlattı, bu gün geldi türkiyeye tekrar, daha detaylı konuşur öğrenirim. Kendisi toyota'nın danışmanlarındandır.
    incik boncuk olur illaki o kadar, motor içleri aynıdır diye düşünüyorum genel olarak tetsuya tada ile konuşmuştum daha araç çıkmadan, süspansiyondaki farkları söylemişti bana sadece

ben de seni aradım aradım açmadın bak mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    incik boncuk olur illaki o kadar, motor içleri aynıdır diye düşünüyorum genel olarak tetsuya tada ile konuşmuştum daha araç çıkmadan, süspansiyondaki farkları söylemişti bana sadece

ben de seni aradım aradım açmadın bak mesela
    tetsuya tadayı nerde buldun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çok iş var bu ara, görmemişimdir, telefonda arızalı, bildirimleri ve sesleri kafasına göre açıyor kapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tetsuya tadayı nerde buldun ?
    facebookta ekli benim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer ciddiyseniz bikaç kozmetik parça hariç birebir aynılar.... Mesela toyotanın yan çamurlukta subaru yazıyor vs.....

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorlarda farklılık olacağını düşünmüyorum ben
    şuanda stock motora turbo 461whp leri gördüler tabi ne oldu btti bilmiyorum
    crawford da motoru açıp inceledikten sonra forget kol piston ürettirdi
    bakalım daha neler gelicek
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer ciddiyseniz bikaç kozmetik parça hariç birebir aynılar.... Mesela toyotanın yan çamurlukta subaru yazıyor vs.....
    külbütor kapagının ustunde bile toyota yazısının altında subaru yazıyor
    Ben aracı kullanma sansı buldum, bence şasi olarak cok guzel rijitlik falan hosuma gitti fakat kesinlikle daha guclu bir motoru hakediyor birde o fiyatla Türkiye'de isi harbi cok zor
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)