maşallah metin ....
Printable View
maşallah metin ....
bazı ibarelerde bk önderliğinde devam ediyor yada bk hakkını vermiş vs kendi kendime diyorum ben baska bir videomu izliyorum acaba
masallah her iki aracada
rekabet güzeldir de bende anlamadım
hızlı densin istiyorsan en iyinin yakınında bile olsan yeterli
rekabat güzel olmuş başabaş
eyw orcoo
dıer konuyada yazmıssın kardesım eyw bende anlamadım gercekten yıne polemık cıkıcak dıe sesımı cıkarmıyorm vıdeolar yetio zaten..
saolasn kardesm
zamanla analarız heralde.. yandaş meselesi..;)
Bk ya Daha cok massallah denilmesinin sebebi bana gore dbs ye gore parca eskigi olmasi fakat hala yanyana gidebilmesidir
Burda veya daha onceki videolarda bana gore bi gecme gecilme yoktur bicamurluk onde olmak bana gore gecmek degildir kendi gorusum tabigii ee diger yandan dbs nin adi buyuk beklenti fazla parcada var bi araba cikmis yaninda gitmis ve daha az parcayla bunu kim taktir etmez?
parça eksiği olupda yürümesi harika şahsen bkyı cok begenirim değerli hakan kardeşime pm den bk güzel aracda demişliğim war düşündüm piston egzantirik olsa ne olur diye rakipsiz olur dedim kendi kendime belirtmişliğimde war kendisine ama durup düşününce sanki bazı şeyler war gibide şahsen yalnış anlaşılmasın benim şahsi fikrim birininden birinin olduguna inanıyorum piston yada egz. yoksa şayet araçda at ciğeriwar
not: sence yokmu arabadan anlayan adamsın
asıl deneme sanırım 1,32-1,33 snlerde başlıyor kamera açısı yanıltabilir o yüzden deneyen arkadaşlara bişi sorayım yanlış yorum yapmamak için
deneme başladığında araçlar tam olarak yan yana mı yoksa bk neredeyse dbsnin arka çamurluğundanmı basıyo ?
araçlara ALLAH kaza bela vermesin ygzde egz yok piston warmı zamanında bu araç turboydu sayalımkı yok değerlendirmeyi söyle düşün standart aracda ufak oynamalar fark eder ama yapılı ve yüklü araç için aynışey söz konusu olamaz ***** yapılı araç için standarta göre en az 4-bilemedim 5 boy fark eder gittikcede açar anlayacağın BA YGZ ile fark ***** belli ufak kafa cıkartma v.s normal bu ama diğer tarafda parça eksiği olupda yüklü olan aracla yürümesi yürek değil üstüne kalbini döşünü yese fark etmez derim polemiği sevmem aslında söyle diyim bunu anlamanın en iyi olu ba ve ygz ile dbs denemiş olsa cıkan fark yüklü ve standart+az oynanmış araç arasındaki o fark bahsettiğim cıkar ortaya kör birinin görebileceği kadar acık olarak
biryerden bir fazlası iialaki war ama filtre ama ayarama başka bişey anlayacağın
ben 10 yıldır spor yaparım kondisyonum üst düzey 120 kilo basıyorum ağırlık sen yürekli delikanlıyım diyip aynısını yapabilirmisin :icon_wack
ok kamera açısı yanıltıyor o zaman maşallah araçlara
aynen videoda sanki hakan senin çamurluğundayken roll başlamış gibi duruyor :)