ahahhahahahha :icon_tup: iki tarafında ellerıne saglık ;)
Printable View
maşallah araçlara,BK'ya 41 kere maşallah
BK gercekten güzel yuruyo hakkınını yememek lazım DBS yı zorluyo baya.. ama suda bır gercek.. vıteslerı olması gerektıgı gıbı cakamadım yanı braz daha nazık gecırdım hakanda farkındaydı debrıyaj ı bıraz fazla asagıya aldık 4 un senkromec ınde zaten sorun vardı ısınınca iice su koyverdı
gecsın dıe kasmadan attım vıteslerı onunda etkısı olduguna emınım.. harııcınde tekrar soyluyorm YGZ eskısınden baya hızlı BK da dedıklerı gıbı egztrk fln yok ise gercekten masallahı var cok cok ii
DBS nın bır kac eksıgı var ıns onlarda gıderılınce daha ii oluck dıe dusunuyorum..
flıtre buruşmuş..duz boruda baya bı ezık var sanzumanı zaten bılıyorsunz eksıklerı bunlar..
ilerde denemerde artık düzeltip öyle cıkarız inş..
hakan arkadasımız dediği gibi pison egz yoksa bu arac efsane olur bu eksikler takılsa şahsen ikisinide begenirim birde dbsyede bu bk dekı filtreden lazım kapalı kaput altı yeteri kadar nefes aldırmıyor sanırım motora
O gece ordaydim dbs gercekten ciddi sanzuman sikintisi yasadi ama bunu bilerek cikti tebrik etmek lazim araclarin hepsi cok iyi masallah diyelim ama benim en garibime giden enes cok iyiydi birbirinize cok uakin cekismeli gecti typercilarin artik degisik setuplar deneme zamaniniz geldi.
BK typer'a maşallah..takıpteyız
iki aracada maşallah çekişmeli olmuş ..
bk ya ve dbs ye maşallah. metinin de dediği gibi bk dbs'yi bayagı zorluyor ama dbs yine liderliğini bırakmamış. yok bi tık önde, yok bi çamurluk geçti demek bence dogru olmaz. metin zaten aracının eksiklerini söyluyor ve buna rAGMEN dbs geçilemiyor. bk'nın da hakkını yememek lazım. emek harcayanlara tesekkürler.
bence bu konunun başlığı " denk güçlerin savaşı " olmalı :)
3 aracada kocaman maşallah son video'da kesici sesleri çok iyi çıkmış ;)