tüm arkadaşlara çok teşekkürler denemeler dostça yapılmıştır.araçların speclerini kısaca belirteceğim
ug cupra steg2 plus
1,8 t leon 2876 r
subaru wrx sti kit
bef 53 tdi r .......
denemeler 80-90 km/h -240-270 kmh aralığında denenmiştir
tüm arkadaşlara çok teşekkürler denemeler dostça yapılmıştır.araçların speclerini kısaca belirteceğim
ug cupra steg2 plus
1,8 t leon 2876 r
subaru wrx sti kit
bef 53 tdi r .......
denemeler 80-90 km/h -240-270 kmh aralığında denenmiştir
izin alamadığım için ben gelemedim o gece![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Maşallah maşallah.
enough ?
yürüyen demeyim de koşan her araca maşallah..
kazasız belasız
Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
alintıdır..
araçlara tebrikler BEF herzamanki gibi formunda.
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Masallah. Emeginize saglik BEF 53 iyi olmusBEF in icinden gelen degisik bi ses var o nedir merak ettim??
Maasallahi var busefer daha cok hizlanmis bef.cupra ile denerken arkadan izledim bukadarini beklemiyordum.son nokta olmus.birde dumandan onumuzu gorsek daha iyi olacak.birde kinkleri paylasabilirmisin abi.
sizin aracınızın speclerı tam olarak nedir. hanı bu kadar hızlı olması normal beklenıcek bırsey mi yoksa sasırmalı mıyız ?
arkadaşlar subaru aracımda sorun oldugu için basmadık deneEdigimiz videolardRa belliki öne geçiyoruz BEF ile denedigimizde öne geçiyoruz sonra baskı balata çok kötüydü ve kaçıırıyordu herşey ortada hafyttaya aracımız hazır BEF İLE BAYRAMDAN SONRA DENEYELİM HER İKİ ARACADA MAŞALLAH .
SUBARU SPEC LER : STİ İNTERCOOLER , VF35 TURBO , FORGET MOTOR BLİTZ EKSOZ ARAÇDA BAŞKA EXTRA HİÇ BİRŞEY YOKTUR . AYRICA ARACIM STİ DEGİLDİR. ORJİNAL WRX ÜZERİNDE OYNANMIŞ HALİDİR STİ İLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR .bayramdan sonra tekrar deneyelim herkese kazasız sürüşler araçlara kocaman maşallah ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)