Eline sağlık kardeşim başarılı çalışma olmuş da ''tamam tamam tamam tamam'' nedir![]()
Bi tripod kullanaydınEllerine sağlık güzel olmuş.. Araç çok iyi kazasız, belasız binmek nasip olsun
Kadran harici tripodla çekim yapıldı zatenTripod biraz kalitesizdi ondan sarsıntılı oldu sanırım.
Makinede tam profesyonel olmadıgından heralde vıdeolarda bi gariplik var. İlk videomuz olmasınında buyuk bi etkisi mevcut tabiMontaj aşamasıda biraz sıkıntılı oldu efect veremedigimizden anca bu kadar olabildi. Şunu şu şekilde yapsaydınız şu programla yapsaydın gibi önerilerde bulunursanız seviniriz. Sıfır bütçe ve makina kuzenimindi elime aldıgım gibi çektim hiçbi alıştırma vs yok
Yorumlarınız bizim için çok önemli lütfen iyi-kötü fikrinizi beğeninizi belirtin teşekkürler![]()
Tek sorun kamera sabitlemesi bence başka büyük bi kusur yok araçta çok güzel maşallah, kadran sırasında 1den 2 ye çekerken kamera havaya kalkmış ona yarıldım![]()
MAŞALLAH Güzel emeğe saygı her zaman fakat daha güzel bi mekanda olursa birdahaki video daha iyi güzel olacaktır![]()
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
İyide benim arabamın videosunu ne zaman çektiniz? tıpkısının aynısıyanlız benim KaDil biraz etrafı yırtıyor
MAŞALLAH FV ye
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
vay beeee FaVorime bak senn 1 2 3 red line kadar kadran çekin daha guzel olcaktır. bide mekan guzel egzotic bi yer seçin kazasız belasız kardeşm kıymetli makina
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
Masallah..furkan artik daha iyi cekimler bekleriz..
aracın hayırlı olsun kazasız belasız
mekan olarak yol değil de tek başına olduğun bir park falan olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum, emeğinize sağlık![]()
CAN CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)