Masallah tayyarlara..
özgür sen hangi alemlerde koşuyorsun bilader ... arabada kilo farkı oluyor sesimi çıkarmıyorum elinde vites atamadıgımız videolar var onları koyuyorsun avdanlıyla havalimanında petrolden izledigimzde 2 boy önunde oldugumu kendi gözlerimle gördüm ve avdanlıda şahit neyse konunun bu duruma gelecegi baştan belliyli hem videolar cekilecek ama konulmayacak dendiardından hv yi gektim soktum çıkardım muhabbetleri dönüyor demekki herkez atarı gideri bilmem neysi banaymış sen beni bu arada geçtigini zannetme bir daha böyle muhabbetlere gelmeyecegim havalimanında teke tek basıldı kepez üstünnde 2 ye 2 i basıldıgını ve kilo farklarının oldugunu tekrardan gözden geçir benim arabam malzeme ve eksik parçalar olaraak bu şekilde yürüyor ve senin önunde gidiyorum bunu unutma kardeşim ....
arabanın maşallahı var tekerine taş degmesin .....
-Mapped by chare-
bu güne kadar aracımı boyle diyoloklardan uzak tuttum ama yine beni buldu)))))))))
-Mapped by chare-
canım kardesım tekrardan saygılar senın araban benım 2 boy onume cıktıgını sandıgın zaman ben polo ıle hv nın arkadan cekımını yapıyordum,sanırım ondan bahsedıyosun.. kılo olarak dogru ben hafıfım.. şoyle yapalım nezaman ıstersenız cagırın benı kılolar esıtleyelım 1 serıt bos gazlayalım 5 kesıcı... aynı pompadan yakıdımızı alalım... malzeme eksık dıyosun emme kasnak plsh egzntrık vs vs hepsı var sende... ayrıca hv ye soktum cıkardım gıbı agzımdan tek kelıme cıkmadı kımden duymussan yalan serkan kardesım.. su da bı gercek hv yı gecıyorum kabullenın bunda kotu bısey yok ayarını yaparsın bıdahakıne sende benı gecersın.. vtı ıle benı geçen adamların hepsını tebrık etmısımdır ıdda kaybedıp el opmusumdur kıme sorarsan sor.. yada hala ıddan varsa cık gel kumlucaya bu aksam gazlayalım...![]()
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
akşama kumlaca havası mı alcaz nedir yahuuuuu bulut makinayı baya yormadıgına göre saglam geleceksin sanırsam k pro luyormuyoz yoksam
dediğin gibi iyi yürüyor nede olsa daha gecen duymadım seni czt ten beri ayara gayara gerek yok taktın mügeni avansta vurmuyor heryerde yürüyor maşşallah yanlız vap özgür var kumlucalı artis birşeykarbüratöre bişey almış bunu takıcam filan diyor nasıl birşeydir anlamadım
![]()
canım kardesım tekrardan saygılar senın araban benım 2 boy onume cıktıgını sandıgın zaman ben polo ıle hv nın arkadan cekımını yapıyordum,sanırım ondan bahsedıyosun.. kılo olarak dogru ben hafıfım.. şoyle yapalım nezaman ıstersenız cagırın benı kılolar esıtleyelım 1 serıt bos gazlayalım 5 kesıcı... aynı pompadan yakıdımızı alalım... malzeme eksık dıyosun emme kasnak plsh egzntrık vs vs hepsı var sende... ayrıca hv ye soktum cıkardım gıbı agzımdan tek kelıme cıkmadı kımden duymussan yalan serkan kardesım.. su da bı gercek hv yı gecıyorum kabullenın bunda kotu bısey yok ayarını yaparsın bıdahakıne sende benı gecersın.. vtı ıle benı geçen adamların hepsını tebrık etmısımdır ıdda kaybedıp el opmusumdur kıme sorarsan sor.. yada hala ıddan varsa cık gel kumlucaya bu aksam gazlayalım...![]()
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
serkan abim benim sana tavsiyem ya arabanı kendin sür yada en iyisi dışardan yada arkadan bakmalar insanı yanıltıyo içerden yaşamak lazım o anı ...hv nin yürümediğini kimse söyleyemez ..araban giderli.ama şu bi gerçek vap baya bi hızlı bunda kızcak yada darılcak bişi yok.. saygılar![]()
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)