Yahu iyi de nereden biliyorsunuz daha önce yapılmadığını, ilk kez yapıldığını arkadaşlar, nereden bu kanıya vardınız rica ediyorum bir söyleyin, nasıl birşey bu? Her gün her dakika flyinn de misiniz? Otoparkta mı bekliyorsunuz? Otopark kamera kayıtlarına mı baktınız? Yoksa gidip flyinn güvenlik elemanları ile mi konuştunuz? Sonax ile mi konuştunuz? Nasıl vardınız bu kanıya anlayamadım.. Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim, utanmasanız Tokyo Drift'teki gibi bilgisayar hilesi diyeceksiniz.. Burada kimse kimseyi kandırmaya uğraşmıyor kaldı ki aracın sahibi bir önceki sayfada yazmış. Neyi tartışıyorsunuz?
İstisnalar hariç her gün flyinn'de oluruz arkadaş grubumuzca ve dolayısıyla kapalı garajda oluruz ve emin olun her gün bu şekilde, bu yerde (dar bir dönüştür orası) veya başka şekillerde (kolonların arasında dönmek, 8 çizmek, baştan sona yanlayarak gitmek gibi) atraksiyonlar yapıyorlar s2000 sahibi arkadaşlarım.. Ben bu video çekilirken yoktum, flyinne gelmek üzere yoldaydım ve Asil'in yanında Osman arkadaşım vardı, aynı yerde aynı şekilde yanlamışlar, Osman teklif etmiş ben ineyim aynısını yap, çok güzel oldu, duvar hemen yanımdaydı falan diyerek, video çekeyim demiş ve bu video çekilmiş.. Yani nası anlatsam ne desem bilemiyorum ama işte görmeden bilmeden içinde olmadan birşey söylemek anca bu kadar.. Bunları yazdıktan sonra yine diyebilirsiniz ki "tamam o zaman aynısını bir daha yapsın biz de izleyelim" diye, artık onu da sizin görüşünüze, fikrinize, bakış açınıza, mantığınıza bırakırım... İnşallah daha çok kişide bu araçtan olur ve daha nice böyle videolar izleriz, daha güzellerini izleriz...
Buarada evet, Asil arkadaşım da Can arkadaşım da benim gözümde "üstad"lar.