alper abi maşşallah herzaman kı gıbısın![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
maşallah araçlara
bomba gibiler...
Dr.Ecu AntaLya
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş. Dbs polo güzel gidiyor. Serdarım yürek yiyen bir type R vardı ne oldu yürek boğazına felan mı durmuş göremedik.Allah kaza bela vermesin..
Vw Cc & Mk 5 Gti
kanki klavye başında atar kopar çok oluyor hele o gün yürek'de yediyse senin dediğin gibiyola cıkıp yürüyen benim önümde giden araba göremiyorum daha tayyar severim ama gideni usta mesela BK DBS YGZ VAP belki başkada vardır?? videolarda görüdüğüm kadarıyla konuşuyorum bu plakalara kimse atar yapamaz diye düşünüyorum maşşallah emeginin karşılıgını almış adamlar yoksa birsürü var tayyar VAR orda burda gecildikten sonra konuşmaya gerek yok ...
alper abi 2ye aldım bekliyorum![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
hacı abi ile denedinizmi hiç![]()
Dr.Ecu AntaLya
k gt gidiyor beee usta 4 kopuyorum ben kopuş o kopuş gidiyorum alper abi cumartesi akşamına toplanalımda sen yine bir geliver hem muhabbet olsun hem
dener dururuz hv type_R VAP LB cagırırız kemalcanında ayarlar biter ciltiverir hepimizi sende sensörü al tak artık buluttttttttt
İki araca da maşallah,kazasız belasız.
106 gti'da çok emek var,çok da güzel gidiyor.tebrikler![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Alper abi bişey sormak istiyorum merak ettim K 106ya bi vems beyin falan taksak nasıl olur?
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]