adem bi ara şöyle güzel bi kadran videosu falanda çek yaw
adem bi ara şöyle güzel bi kadran videosu falanda çek yaw
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Kadran + 1 :=))
Maşallah Allah nazarlardan saklasın,kesenize de bereket.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
sen niye heyecanlandınki arabanın sahibi gayet rahat makarasını yapıyor konuşuyoruz tartışıyoruz dbn koymadığı halde terbviye dahilinde mesajlaşmayı başarabiliyoruz en hızlı tr rekoru bende olduğu halde hala adama koysana kardeşim dbn diye gişderlenmiyorum az sakin ol işte zabtiyeler slmesin![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
))) etsizmi cigkofte ??? Kardes silerim en buyuk sensin haaaa bazoooka okurmu en buyuk en hizli araba senin typerin
)))
Komik kkmik yazma *****em sacma yaziladrini lafimida sakinmam sana biz kimiz ki en buyjk szizzzsiniz benj konusturmayin gazin var ise soda ic meyvaki icme sadece ic gazjni alir)))
Dbn dememizin nedeni egime bakmak g si dusuk dedkm hazmedemeyen arkadamdan konusan varsa onumden yesin skintii yook
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
g ivmelenmedeki gelen güç.
oz heralde 100-200'ün 4.5 sn çıkan denemedeki G'yi 4.5 saniye için yeterli bulmadı sanırım.
bu arada tebrikler. uzun zamandır hep takıp ediyorum, çok emek var. inşallah karşılıklarını daha da alırsınız.
adem sd card da data dosyasında nasıl dbn olmaz yabest results var dbn nasıl yok
şu data dosyasını komple zipleyip yollasana özgüne.
Failure is not an option.
tamamdır aynı şeyden bahsetmiyor muyuz ? ivmelenirken G oluşmuyor mu ?
senin söylediğindeki farkı tam anlayamadım. aynı şeyden bahsediyormuşuz gibi geldi.
edit: anladım demek istediğini, sen tam teknik olarak hatasızını yazmışsın. bende düzeltiyim o zaman HIZLANMA anında oluşan güç G'dir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)