Seninle dondurma yiyemedik daha dur heleSen kullanırsın zaten sana veririm.
Seninle dondurma yiyemedik daha dur heleSen kullanırsın zaten sana veririm.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Beklediğine deydi sonunda maşallah çok güzel oldu araban![]()
Masallah kardesim, cok keyifli olmustur simdi
dioduk sana ilk yazilim diye![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Aradaki fark cok ciddi. Tek basina yazilimla bukadar fark ben acikcasi beklemiyordum. Özgün yine konusturmus hünerini. Su yeni arabam gelsin ben de kendisini ziyaret edecegim![]()
yani. 40 ne 1. viteste mi kalkmışlar , dalga geçmediğimiz anlamaları bu kadar mı zor ..
dizel 3. vites benzin 2. vites 80 civarı genelde dizellerin turbosunun dolu benzinlinin devrini yüksek olduğu devirler mesela...
yazılımlı araba heraldeki yazılımsız olana fark koyacak ... ona kimsenin bişe dediği yok. maşalla emek verilmiş...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Hayırlı ugurlu olsun, maşallah maşallah : ))
Çok keyif aldım,şöyle yürürünü seyrederken. In car çekimler olsaydı keşke ama madem denemeye vs cıkılmayacak![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yeni TDI lar cok idali bide usta ellerde yazilinca iyi oluyor...bende ecufast yazilimimin son ayarindan sonra 2 3 boy yedigim 320d 184 luge yazilim.ve son ayarlardan sonra 250 km ye kadar 3 boy atiyorum tesekkurler ecufastkazadiz belasiz.kardesim
23" Fiat 500e LaPrima
Mazotçu yeğenim hayırlı olsun araban iyi gitmeye başlamış kendi çapındaÖzledim seni. Atla uçağa Kayseriye gel.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
maşallah aracına vitesi kaç k da atıyosun? Stock tdı kullanan çok erken atıyo sankı 150 lerde 5 atmış?
İki kişide 4200-4300 civarlarında atıyor fazla zorlamadım 4500 lere gerekte yok zaten. Vitesler uzun bizim vites attığında düşük devirde gözükmesinin sebebi o. 6 ileriler gibi değil.
Edit: İlk videoda ben uzadıktan zorlamıyor 5 e atıyor direk ileride de ben bıraktım zaten. Ayrıca 5'e 4000'e gelmedn atıldığından daha güzel dolduruyor alt devirden o da 150-160 civarı yapıyor. Yoksa 4'tede 199 görüyor stockta araba.
23" Fiat 500e LaPrima
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)