Gravel setuplı Evo asvaltta Tuned S2K ya karşı
Çok ilginç bi deneme olmuş.
WRC Rally Lancer EVO vs Tuned S2000 mixed on the Touge - Best Motoring International - YouTube
Gravel setuplı Evo asvaltta Tuned S2K ya karşı
Çok ilginç bi deneme olmuş.
WRC Rally Lancer EVO vs Tuned S2000 mixed on the Touge - Best Motoring International - YouTube
Boxer in side
J's2000 beni bitirdi gece gece
O nasıl bir cornering Allahım sana geliyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
çok güzel bir video bulmuşsun, komple seyrettim.
touge racing olayı ilginç.
iki araba aynı klasmanda değil, herhalde özellikle böyle bir kombinasyon yapılmış.
Evo'daki ECU display çok güzel, engine mode falan var.
en garibime giden, yol asfalt olmasına karşın Evo'da gravel lastik kullanmaları; herhalde arabanın WRC setup'ını en ufak şekilde bozmamak adına böyle birşey yapılmış.
bir yandan da S2000'e avantaj verilmiş ki verilmesi lazım, Evo AWD ve daha hızlı.
çok iyi video...
js racing s2000 moral bozdu..
arac evoya benzemiyor çok tuhafıma gitti video
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
s2000 cidden çok değişik bir araba özellikle amuse s2000 beni benden alıyor..
19:10'a dikkat! Keiichi ağız üstü dalıyordu ormana az kalsın![]()
bu adam s2k yı yemıs yutmus donmus bıdaha yemış. La herıf arabayla butun olmus.Hafif ciselemiş yagmur eşliğinde s2kyı oyle kullanmak oboww.![]()
EVO düzgün bi setupla gelseydi can yakardı ama o zaman da adil olmazdı. Ama D1 King az kalsın pertletiodu S2000i . Arkayı toza kaptırdı. Nasıl topladı anlamadım. Ahanda patates oluo dedim topladı. Herif bildiğin deli.Bizimkiler kuruda kullanamıyor S2K yı herif tam kaygan zeminde yardırıo.
IN BOOST WE TRUST
Yerim evoyu s2000'i, videonun ilk 4 saniyesi benim favorim oldu hahah![]()
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)