Eyvallah saolasin gayet mantikli
Printable View
EH Vti - DC rex'i geçemez :D :D
ortalık karışsın
iki araçla da denemiş biri olarak söylemeliyim ki imkanı yok:/
AJ roll tımee :P :) emın ellerde :)
aynen kardeşim evlat sende ::))))))
Tuncay abi cutout la 5 boy hızlandıysan şu anda bana önceki denemelerimizin aksine baya bi fark atıcaksın demekki en kısa zamanda deneyelim o halde sonuç öyle olursa ertesi gün cotout yaptırayım bende:/ en iyi giden vteci 5 boy geçiyorum iddalı olmuş umarım o şekilde yürüyordur cidden EH vti..
birde tuncay arkadaşım sword murat arkadaşımızı diğerleri gibi geçilince çamura yatıp elli türlü bahane uyduran adamlarla karıştırma o ne derse o hatta gece ben baktım arabasına hortumda ince bir delik olmuş baya su eksikti iyiki motoru yakmamış burda benim için sayılı adamlardan biridir.
Arkadaşlar dahada yorum yazmayın benim arabak hiçiyi gitmiyor polemiğe gerekyok
TR nin en sağır vteci
tuncay abi gereksiz kırgınlığa gerek yokki kimse öyle birşey demedi farkındaysan.. sadece cutout la 5 boy aldığını idda etmen dikkat çekti heralde bi de f/h/e vtiları 5 boy geçerim lafın... bende egsoz dahi yok biliosun 5 boy geçeceğine inanıosan eski denemelerin aksine ne mutlu tabiki sevindirici arabada büyük bi artı oluştu demektir bizde ders çıkartırız kendimize. ama 1 2 boy hızlandım değil 5 boy demek büyük bi rakam:soru: bu arada sword murat abinin vti bilgisi ve tecrübesi hepimizi 5 kere katlar ve yıllardır bu işlerin içinde onun geçilme kaygısı vs ile öyle hareketler yapmayacağı konusunda ibrahim abiyle aynı fikirdeyim.
araçlara maşallah keyifli denemeler olmuş :)
GUN VTS & EH VTI - YouTube
ilki
~PI198F - YouTube
ikincisi farkı gör bakalım:)
heperken basılıyor:)
ikinci videoda plakalar yok:) ikisinide murat çekti videoyu kaydetmeye bile izin vermiyor sitede :)
ya uzatmayın artık yaa bunaldımvalla sonra bende uzatıyorum:)
anlatamadım sanırım demek istediğimi ben:) en son deenediğimiz gün düz boru oem egsozla gelmiştin sanırım o güne göre 5 boy hızlandığını söylüyorsan maşallah görmeyi çok isterim yarın gün içinde haberleşelim o halde abi şu anda stüdyodayım zaten montajdayız yarın geceye iş kalmaz ise zevkle deneriz video falan geçmek geçilmek hiçbir zaman problem olmamıştır biliosun 110 kg lık abimiz yanımda bagajım doluykende denedim videomuzu koyduk biliosun:icon_tup: araba şu anda dc_crx onurcanda ulaşabilsek çıkar şimdi onla denerdiniz hatta:)