güzel güzel Maşallah abi anlattığına göree EH geri geldi :D :D
şanzuman olayını en kıs sürede bitirmeye çalışacağım ve 3 araba yola çıkalım görkem abi sen ben :D
Printable View
güzel güzel Maşallah abi anlattığına göree EH geri geldi :D :D
şanzuman olayını en kıs sürede bitirmeye çalışacağım ve 3 araba yola çıkalım görkem abi sen ben :D
s.a cümleten
apo dün gece aradım uyuyormuydun
iştee benim işide çözmem lazım ama o sıralar çıkarız abi sıkıntı yok
toplasan 5 kere rolıng yaptım hepsınde 5 kesıcı yaptık, yaptıgım kısılerde burda uye zaten :D hepimızde firtle egzoz wardı hepımız kafa kafaya gıttık :D sende ne war araçta ?
Filtre, egzos, timing, chip var :) saxo ve GTI lerin fabrikasyon halleri :)
egozoz derken bende duz boru yok :D ama sadece son susturucu takıcam.... ewım cennet mah. yolunuz duserse arayın cay ıcerız ;) :D :D
saol Tuncay malesef denemelerde hararet tavanda yaptık araba şişti yurumedi sonra mecbur opete gırdım. yarın hortumları deısıcem
ıyı gıden vtec hangısı merak ettım 5 boy felan:) sr ıle denedınmıkı ?
araban hızlanmış doğru ama farklı gecme enteresan omuş :)
arabam bolt on egsoz OEM senın bence bıraz daha hızlı olmazn lazım bu setupınla
bu video vts erken basmış gibi duruyor çünkü ilk korno ile sonra çalınan 2 korna arasında süre farkı oldugu için vts erken basmış vtec geç basmış... video da izledigime göre ben bu şekilde görüyorum.
he 50 saliselik bir erken basma belki yarım boy fark ettirirdi sonucu tuncay abinin dedigi gibi farklı bir geçme olmamış.
GUN ve VB vts iyi gidin araçlar inşallah hepimizin arabası çok çok daha iyi gider daha iyi olur...
vts ler hızlı maşallah :)