muhabbeti çirkinleştiriyorsun abi kusura bakma da iş araya giriyor vs olmadı farkındaysan... arabayı servisten bile alamadım çalışıyorum diye onur ilgilendi sağolsun onda şu anda..
tabiki ilk fırsatta dener muhabbetimizi ederiz dediğin gibi ama öncesinde dc crx i 3 boy geçeceğine inanıosan ve geçersen zaten 5 boya yakın hızlanmışsındır demektirinşallahta öyledir basit bi dokunuşla o kadar hızlanmışındır
videolara arada bakabildim sadece dediğim gibi montajdayım seslere falan dikkat edemedim o yüzden yarın daha net şekilde izlerim
İspatlama geçme geçilme muhabbeti yapmıyorum ama iş hep araya geliyor YAZDIĞIM MESAJDA
İspatlama geçme geçilme muhabbeti yapmıyorum ama İŞ HEP ORAYA geliyor (yani hep o muhabbete geliyor konu) yazacaktım kaanım kusura bakma ya yanlış yazdım yanlış anladın
Tabiki iş daha önce gelir ama klavye azizliği mazur gör
.
ihtiyar-başkan-tuncay![]()
![]()
Tuncy abi FHE'li vti 5 boy muhabbetini tekrar açmıyorum 2 araba çıkalım diyorum müsaitsen yarın veyaa sonra ki gün ??
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Yunus + filan yok biz EH ile deniycezz ben denedikten sonraa isteyen herkes deneyebilir sonraa ben çekilirim sağ'dan giderim![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)