Ben UN saxo ile denedim, J 106 ile denedim, EH vtec, KD vtec, Arada bi tana kısalı 41 plaka mavi 106 vardı onla denedim, K gti ile zaten sabahtan akşama deniyoruz :D
başka elinde video olan varsa paylaşırlarsa güzel olur :)
Printable View
Ben UN saxo ile denedim, J 106 ile denedim, EH vtec, KD vtec, Arada bi tana kısalı 41 plaka mavi 106 vardı onla denedim, K gti ile zaten sabahtan akşama deniyoruz :D
başka elinde video olan varsa paylaşırlarsa güzel olur :)
Gun vts fena yürümüş, teyzedendi diye hatırlıyorum. Ciğerini sökmemiş teyze :) Maşallah deneyen hepsine, kazasız-belasız.
Onda filtre falan vardıda, bide kısa varmış, denerken fark ettim, ben biraz yüksek devir basıyorum denemelerde, biraz yukarı çektiğimde kesiciye girdi :D kısa mı var deyince var dedi, onun devrine göre ayarlayıp bastım, fark / rakam söylemeyeyim ama baya oldu :D
1 kere denedim dahada denemedim biseyler yapmali evet
eyv orjınal susturucu ıyıdır bağlatmaz az yakar cok kacar:)
ben denıerım kanka senle 0-200m :D biz gebzeden donduk denk gelmedı ekip
evet kompersyon kaybetmemıs arac yalnız motor gelış yolunda fena acıldı bıraz daha antereman yaptırcam:)
recete belli eczaneye uğra sonra uygulayalım:)
gun vts ve 206 maşallah.tuncay artık doktora gitme zamanı geldi toplu olarak bir gidelim ne dersin :)
Denemede dönüş yolunda tuğçanın Debriyaj teli koptu kopan parça benim kaputa geldi iz yapmış hatta, benim bobinler gitti çok denedim ama sonu sıkıntılı bitti bana dönüş yolunda artık araba hiç gidemez oldu enyse hayırlısı artık yaptırıcaz bi şekilde
debraaaaj telim kopmasaydı iyiydi :)
Araçlara masallah
k gti yazıyorsunuz sanki arabayı satmışımda denemeler yapılmış benim araba geçilmiş gibi hissettim :D
O aksam gelemedım sımdı vıdeoları ızleyınce tekrar uzuldum butun araclara Masallah