obaaa en sevdiğim 5 bitirmek olur öyle güzel olur :D
Printable View
toplasan 5 kere rolıng yaptım hepsınde 5 kesıcı yaptık, yaptıgım kısılerde burda uye zaten :D hepimızde firtle egzoz wardı hepımız kafa kafaya gıttık :D sende ne war araçta ?
Filtre, egzos, timing, chip var :) saxo ve GTI lerin fabrikasyon halleri :)
egozoz derken bende duz boru yok :D ama sadece son susturucu takıcam.... ewım cennet mah. yolunuz duserse arayın cay ıcerız ;) :D :D
saol Tuncay malesef denemelerde hararet tavanda yaptık araba şişti yurumedi sonra mecbur opete gırdım. yarın hortumları deısıcem
ıyı gıden vtec hangısı merak ettım 5 boy felan:) sr ıle denedınmıkı ?
araban hızlanmış doğru ama farklı gecme enteresan omuş :)
arabam bolt on egsoz OEM senın bence bıraz daha hızlı olmazn lazım bu setupınla
bu video vts erken basmış gibi duruyor çünkü ilk korno ile sonra çalınan 2 korna arasında süre farkı oldugu için vts erken basmış vtec geç basmış... video da izledigime göre ben bu şekilde görüyorum.
he 50 saliselik bir erken basma belki yarım boy fark ettirirdi sonucu tuncay abinin dedigi gibi farklı bir geçme olmamış.
GUN ve VB vts iyi gidin araçlar inşallah hepimizin arabası çok çok daha iyi gider daha iyi olur...
vts ler hızlı maşallah :)
Muratçım iyi giden vtec dediğim f-h-e olanlardan :)
Bu video ilk denememizdi tam ayarlayamamıştım bu denemede ilk kornaya bastiktan sonra süresi üzün olduğu için tekrardan 1-2-3 yapıcan zannettim 2. kornada kalkış yaptın sana göre 3 bana göre 2 idi 3 ü bekliyordum zaten o kadar geride kalıp tekrardan o şekilde yaklaşmamın nedenide KORNA azizliği olduğu bariz ortada .. 2 denememiz daha var onlarda daha fark 2 -3 boy kadar vardı benden sonra 2 deneme daha yaptın pr vtecle zaten o zamanda hortumunda problem oluştu
Güzel denemelerdi seninle olan denemeler bayağı zevkli
Haftayada dc crx ile yapıcam kısmetse
Seninle olan denemelerimde artık kornayı ben basıcam:):)
pr vecle denedım doğru onuda koyarım kamera tam cekmmıs ama arkamda kalıyor
benım arabadakı sorun motor suyu radyatorde devırdaım bazen oluyor bazen olmuyordu hava yapmış sistem yanı olmadııı zaman araba barız gerı duşuyor senle 3 un ce denemde olduu gıbı ılk denmemızde var vıdeosu onuda ızlettırım sana telen ondada aynı 1,5 boy onumde kalıorsun kı yuksek suratte yakalıosun benı zaten OEM egsozum var oralarda bıtıyor araba:)
sen bolt on deılsınkı babalar gıbı b16b pıstonun var :Dzaten normalde bendende f-h-e vteclerdende hızlı olman lazım :)
ama bır cut outla 5 boy muhtesem olmuş cokta hesaplı olmuş :)
Tuncay abi müsait olduğun zaman bir alo yap, aynı şartlarda deniyelim görelim abi.
deniyeceğin araçta yağ değişimi bile olmadı, durdun durdun 1 günde voleyi vurdun :D
[/QUOTE]
Arkadan nasilda gelmis oyle :)
Cok fenaa
Eh vtecle sadece beyin ve egzantirik farkim var bride kisa var benle o aksam denemek istedi ama Cok fark olacagini dusundugum icin baska arkadaslarla denedim madem hizli vteclere 5 boy geciyosa eh yeni sahibiyle birkere daha deniyim .
Motor icine girilmemis f-h-e vteclerle 5 boy gecebiliyorum su an
Sizinle denemek isteyisimin sebebi benden ekstra olarak beyinli ve egzantirikli bir vtec ile sonucun ne olucagiydi zaten su anda sr vtec i gecemem
Yavas yavas biseyler yapmaya basladim arabamda b16b piston var onu acik
Fakat is gecme gecilme muhabbetine donustu
Arabam hizlandi 5 boy kadar ve insallah kismetse egzantirik beyim ile devam edicem
Sizin gibi duayenlerden ogrenecegim daha cok sey var
Otobanda roll e cikinca isler degisiyor aslinda ben rakip degilde arabami hizlandirma yolunda ornek alacagim bir araba ariyodum onuda buldum
Yoksa herzamab denerim cok gecildigim videolar oldu hatta arkadaslara kendim dedim videolari paylasin diye ortalik karistirma gibi birl olayim yok
En iyi giden hizli vtec e degilde f.h.e li vtec ile farkim bayagi var
en güzeli f-h-e'lu bi vtecle deneyip video çekmen olacakmış gibi görünüyor burdan :)
yoksa polemikler devam edicek sanırsam
denerlermi bu saatden sonra??
F-h-e li vtec araniyor:)
denemezler:D
vaf'ı bir ara arkadaş almıştı, 2 hafta deneyecek araç bulamadık, sattı kurtuldu:D
Benden sana arkadas tafsiyesi Boyle ortamlarda onu geciyorum deniyecek Araba muhabbetlerine hic girme sonra kendini cocuk muhabbetlerin icinde bulursun arabani iyice yap araban hizlandikca olgunlasiyosun Benin arabam Su anda Cok hizli onlar seni gelip buluyo sen deniyecek Araba aramiyorsun .
EH Vti - DC rex'i geçemez :D :D
ortalık karışsın
iki araçla da denemiş biri olarak söylemeliyim ki imkanı yok:/
AJ roll tımee :P :) emın ellerde :)
aynen kardeşim evlat sende ::))))))
Tuncay abi cutout la 5 boy hızlandıysan şu anda bana önceki denemelerimizin aksine baya bi fark atıcaksın demekki en kısa zamanda deneyelim o halde sonuç öyle olursa ertesi gün cotout yaptırayım bende:/ en iyi giden vteci 5 boy geçiyorum iddalı olmuş umarım o şekilde yürüyordur cidden EH vti..
birde tuncay arkadaşım sword murat arkadaşımızı diğerleri gibi geçilince çamura yatıp elli türlü bahane uyduran adamlarla karıştırma o ne derse o hatta gece ben baktım arabasına hortumda ince bir delik olmuş baya su eksikti iyiki motoru yakmamış burda benim için sayılı adamlardan biridir.
Arkadaşlar dahada yorum yazmayın benim arabak hiçiyi gitmiyor polemiğe gerekyok
TR nin en sağır vteci