Tuncay abi hafta sonu tekrar video cekelim kafa kafaya yurudugumuz zamanla simdiki eh in farkini gorsunler :)
tanimadigi insanlar hakkinda yorum yapan kisiyede burdan saygilar
Printable View
tuncay abi gereksiz kırgınlığa gerek yokki kimse öyle birşey demedi farkındaysan.. sadece cutout la 5 boy aldığını idda etmen dikkat çekti heralde bi de f/h/e vtiları 5 boy geçerim lafın... bende egsoz dahi yok biliosun 5 boy geçeceğine inanıosan eski denemelerin aksine ne mutlu tabiki sevindirici arabada büyük bi artı oluştu demektir bizde ders çıkartırız kendimize. ama 1 2 boy hızlandım değil 5 boy demek büyük bi rakam:soru: bu arada sword murat abinin vti bilgisi ve tecrübesi hepimizi 5 kere katlar ve yıllardır bu işlerin içinde onun geçilme kaygısı vs ile öyle hareketler yapmayacağı konusunda ibrahim abiyle aynı fikirdeyim.
araçlara maşallah keyifli denemeler olmuş :)
GUN VTS & EH VTI - YouTube
ilki
~PI198F - YouTube
ikincisi farkı gör bakalım:)
heperken basılıyor:)
ikinci videoda plakalar yok:) ikisinide murat çekti videoyu kaydetmeye bile izin vermiyor sitede :)
ya uzatmayın artık yaa bunaldımvalla sonra bende uzatıyorum:)
anlatamadım sanırım demek istediğimi ben:) en son deenediğimiz gün düz boru oem egsozla gelmiştin sanırım o güne göre 5 boy hızlandığını söylüyorsan maşallah görmeyi çok isterim yarın gün içinde haberleşelim o halde abi şu anda stüdyodayım zaten montajdayız yarın geceye iş kalmaz ise zevkle deneriz video falan geçmek geçilmek hiçbir zaman problem olmamıştır biliosun 110 kg lık abimiz yanımda bagajım doluykende denedim videomuzu koyduk biliosun:icon_tup: araba şu anda dc_crx onurcanda ulaşabilsek çıkar şimdi onla denerdiniz hatta:)
muhabbeti çirkinleştiriyorsun abi kusura bakma da iş araya giriyor vs olmadı farkındaysan... arabayı servisten bile alamadım çalışıyorum diye onur ilgilendi sağolsun onda şu anda..
tabiki ilk fırsatta dener muhabbetimizi ederiz dediğin gibi ama öncesinde dc crx i 3 boy geçeceğine inanıosan ve geçersen zaten 5 boya yakın hızlanmışsındır demektir:icon_tup: inşallahta öyledir basit bi dokunuşla o kadar hızlanmışındır:icon_tup: videolara arada bakabildim sadece dediğim gibi montajdayım seslere falan dikkat edemedim o yüzden yarın daha net şekilde izlerim
İspatlama geçme geçilme muhabbeti yapmıyorum ama iş hep araya geliyor YAZDIĞIM MESAJDA
İspatlama geçme geçilme muhabbeti yapmıyorum ama İŞ HEP ORAYA geliyor (yani hep o muhabbete geliyor konu) yazacaktım kaanım kusura bakma ya yanlış yazdım yanlış anladın:)
Tabiki iş daha önce gelir ama klavye azizliği mazur gör
Cılgın Atarlı vteclerr :)
günaydın beyler, ayarlayalım gene hafta içi vol4 yapalım diyorum.
dosthane bir şekilde
ihtiyar-başkan-tuncay :D :D
Tuncy abi FHE'li vti 5 boy muhabbetini tekrar açmıyorum 2 araba çıkalım diyorum müsaitsen yarın veyaa sonra ki gün ??
bizde gelekmi kanki, peru rex eh güzel giderler.
++niye kimse gelmiyor???
süpersin abi, ben ciddi arabayı merak ediyorum.
bende Rex yok rex brandalı yatıyor vti ile gelicem..
daha iyi, egzoz varmı?:D
Yunus + filan yok biz EH ile deniycezz ben denedikten sonraa isteyen herkes deneyebilir sonraa ben çekilirim sağ'dan giderim ;)
merak etme gelen olmaz zaten, 3 araç oluruz...
iyi hadi öyle olsun, kameraya çekimi nasıl oluyor?
ulan varya tam gazmansın he:D
her türlü saç jant karton kaput yapılır:D
rüzgara dikkat et bilo:D
uzunda eksiye düşürür, fazlası zarar.
Kaan in araba ile kafa kafaya gidiyorduk
Ben bir soz attim 5 boy dedim
Sende araci bosaltiyorsun:)
Neyse 4 boya duser o zaman :)
Bende sokuk bisey yok:)
iddaa büyük, bence gece 4 te çıkın top speed yapın, yolda müsait oluyor.
daha çok zevk alırsınız:D
tamamdr abi aracımı topluyorum sökük olmayacağım zaten F/H/E vti ile ne kadar gidiyorsun onu görmek değil mi amaç öylee yapalım.. araçlarr sökük olmayacak top speed yapmam 70-180&200 yaparzz..
adam 110 km hızlanırken nasıl 5 boy atsın, typer vti videosu ekliyeyim, hiç denemeyin:)
2 vites 4000 baslariz allah ne berdiyse:)
Vtec alti basalim fark belli olsun:)
Ozaman araclar sokuk degil 5 boy soylemi devam
planlamayı şimdi yapmaya gerek yok 5 bin altı basmam ama onu şimdiden söyliyim..
:)))))))))) anam burada neler oluyor:D abi zaten cutouttan başka bi dokunuş yaptın mı arabaya? cunku egzantrık beyınli vti dan 5 boy yemedım ben ki ayarlarımın çok saglıklkı olmadıgı zamandı yıne:) sadece pıston egsoz we fıltreyle 5 boy yersem helal olsun eh imize:)
Boyyy boyyy kOvboyyy... .:D :D :D