Bu nedir ya adamlar aşmış valla
rossi konuk olarak katıldı bi kere sıralamaya bile giremedi çünkü orası pist değil heryer duvar kaza yaptımmı yuvarlanacak kum düzlükleri yok...
buda ne kadar tutkuyla baglı olduklarının bi kanıtı
160mph CRASH at the Isle of Man TT - YouTube
arkadaş deli cesaretimidir nedir bunlardaki anlamıyorum o hızda hopluyorlar zıplıyorlar ne iş arkadaş bisikletle yokuş aşağı inerken hızlanınca nasıl duracam dıye tırsıyor ınsan![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
HD çekimlerle bu da güzel bir video
Isle of Man TT, 200 mph legal street racing. [VIDEO]
Çoluğu çocuğu olana göre diil böyle işler, bu arada wolverine benzeyen abi iyiymiş
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
adı üstünde işte isle of man
Man Adası - Vikipedi
erkek adası![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ben bitirmişsem kendimi kazanmış sayarım. Rossinin de sıralamaya girememesi normal. Adam milyon € lar kazanırken kaza yapıp neden bütün kazancını çöpe atsın ki. Burada yarışanlar onun kazandığının yarısını kazanmıyordur bence. Ama pistte rossi mee letir adamı.
IN BOOST WE TRUST
o çimlere doğru giden elemandan sonra bacaklarım uyustu tutmuyolar sanırım.. bu nedir aga. kimse ben adrenalin sporu yapıyorum demesin..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ada'da yarışıp finishi görebilmek racing kullananlar için önemli bir tecrübe olsa gerek.
Bu video'da 2012'den =)
Isle of Man TT 2012 - From Start To Finish - HD - YouTube
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Hiç hayabusa göremedim yaw. Hayabusa bunlardan hızlı değil mi? Anlamam da motordan.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)