denemeler çok güzel araç sürücüler ve çekim yapanlara maşallahkeşke bizim burdada öle güzel yollar olsa typer s2000 olsada denesek
![]()
denemeler çok güzel araç sürücüler ve çekim yapanlara maşallahkeşke bizim burdada öle güzel yollar olsa typer s2000 olsada denesek
![]()
2 ye 2 denemenin güzelliği ve araç içi çekimlerinin gözünü sevimspeclerde her seferinde güzelce yazılmış,,,araçlara tek tek maaşallah,,,videoyu çekenlerinde hazırlayanında ellerine sağlık teşekkürler
...
ahh ahh ne özlemişim ya maşallah size pampalar kazasız belasız)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
En güzel videolardan birisi. Çok güzel denemeler olmuş.
BA Type-R'ı ise daha çok sevdim. 6'ya attı, hâlâ savaşıyor S2K'yla.![]()
Ağız tadı ile video izlemenin keyfine varmış bulunmaktayım adrenalin oturduğum yerden tavan olduMaşallah Allah hiç birinize kaza vermesin.
Şunu diyesim geldi
Neabion BA Type-R,
Type-R : EP aynı be yaOn numara yürümüş maşallah.
Boyle kalteli boyle zevkli bir video daha seyretmemistim. Herkesin eline koluna sagli daha kaliteli bir is olamazdi. Tebrik ederim. Maasallah
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
araclara masallah nazar degmesın,cok keyıflı denemeler olmus,seslerı hala kulagımda..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Roll e doydum yahu kazasız belasız maşallah hepsine turbo typer a bayıldım
STİ
typer lara maşallah..
emre abi typer typer dedim takmadınız beni görüon demi nasıl yürüyolar![]()
Typermı samet bende seni arabadan anlıyor sanıyordum![]()
STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)