Coluk cocuk muhabbetine dönmüs burası...
Pazar körfez acık, gelsin e30 ile vti görülsün bakalım neler oluyor![]()
Coluk cocuk muhabbetine dönmüs burası...
Pazar körfez acık, gelsin e30 ile vti görülsün bakalım neler oluyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
çok gevezelik ettik ben kaçar size byee birgün karşılaşırız ozaman videonuzu çekersiniz koyarız herkez görür kim nekadar doğru konuşuyor byee kendinizi üzmeyin byeee![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
STP Sen atmosferik yüklüyonmu laa bi rahat dur,
Clio sen bu kadar iddaalı konuştuğuna göre yüklü gelde dediğine göre Gizli Nos işleri falanmı var.
İbrahim kardeşimiz bizim çoooook eskiden sefaköyden arkadaşımızın arabası kullanıyor bu vesile ile muhabbet etme imkanımız oldu.Gebzeye geleceğiz inşallah.
Şimdi şöyle diyelim Benim arabam full standart bir vti. TAmamen standart yani. ilk olarak 160 hp vti ile deneriz yani benim araç ile. Sonra yüklü bir vti ile denersin.
Böylece sidik yarışınıda bitirip arabalarımız nekadar gidiyor ne kadar iyi ne kadar kötü görürürüz.
Bundan sonra kimse havalı mesaj yazmasın.Atarım siteden.
yok benım hayatım boyunca tek hedefım okadar sene sonra karsıma cıkan 3.25 ı gecmek. onun ıcın yapıom![]()
forumdaki muhabbet süper.ben antalyadan geliyorum 23ündeki yarışa.inşallah forumda atan tutanlar gelir yarışada bişeyler izleriz.boş muhabbete gerek yok.PİSTE HERKEZİ GÖRCEZ.forumlarda herkez atıp tutuyor gerçekten kimlerin arabası iyi gidiyormuş görmek isteriz.
Nazmi şu çocuk o kadar turbo yaptı dolaştı kimse gel deneyelim demedi. şimdi ona üzülüyorum yani Stp atmosferiğe döndü herkes gel deneyelim demeye başladı.
Turbo iken ne güzel sen bosst o boost denerdiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)