forumun kalitesi düşmeye başladı.bizim foruma yakışmayan hareketler gerek yok.23oraya kimler gidiyor yeter artık bi duyalım.bu işler sizinde bildiginiz gibi NETTEN RÜZGAR YAPMAYA BENZEMEZ.herkez atarını piste saklasın
Printable View
forumun kalitesi düşmeye başladı.bizim foruma yakışmayan hareketler gerek yok.23oraya kimler gidiyor yeter artık bi duyalım.bu işler sizinde bildiginiz gibi NETTEN RÜZGAR YAPMAYA BENZEMEZ.herkez atarını piste saklasın
valla hatırlarmısın bilmem ama eskilerde efsane bir vtec daha vardı 06 mor 36 o arac dyno da 244 hp vermisti videoları dahi durur.selcugun araba gibi devir ceviren bir vtec imiz daha vardı batunun 11.5 bunlar cok ilginc seyler ben sana 1.4 turbo civic in bile sana en az 2 boy atıcagına garanti veririm.hacim diil torque ve kilo alır bu dunyaca ispatlanmıs biseydir.ve ispatı milyonlarca video vardır.hatta ve hatta clio rs (egzantrik ve chipli) gine garantili 2 boy atıcaktır bunuda atmosferik olsun die soledim
beyler tama artık konu hakkında yorum yazmayın dedim yöneticilere söledim konunun kapanması için müdehale idilsin die tamam arkadaşlar artık stop baskakonulara yaklasım gösterelim akşam bomba gibi iki video daha koyucağım onun için yorumlarını saklayın şimdiden teşekkür ederim
akşam bidünya videolarını yükleyeceğim bekleyin görün yorumlarınızı onlara saklayın
videoların hepsi elimde mevcut haszırda bekliyor ama youtubeye yükleyemiyorum kapalı olduğu için elimden geleni yapıp yükleyeceğim sabırlı olun bekleyin
mju uya saygı dayırım ama nerde???bi kere bi tane subaru gecti gecis o gecis kayboldu gitti.ben zaten 1.6 yı ne kadar yuklicen e cvp yazdım.atmosferikte vtec zor gecilcek bi arac bu bi gercek.ben vtec ci diilim yanlıs anlasılmasın.ama gercekler goz ardı edilmiyor
dün yaptığımız organizasyon videolarını tamamlarsam sizlere laf yetiştirmekten onuda bitirip koyacağım :)
yılmaz abi videolar geliyor yüklüyorum azkaldı saxo vtec senin videoyuda yükleyim istersen