ibrahim ivedikteki 2.8 E30'lar kadar cellat gidisi yok acikcasi...
Printable View
ibrahim ivedikteki 2.8 E30'lar kadar cellat gidisi yok acikcasi...
eee o zaman 3.20is tir... 4 silindir onlar da...Bu da mı 4 silindir?
dediğim gibi bu arabanın motorunu gören akılsır erdiremiyor çok farklı bir araba die bahsediyolar
evet 4 silindir araç
yaw nasıl akıl sır erdıremıyor nasıl yanı nedır . ALLAh ım yaa muhabbete b bak...
Akıl sır erdiremeyecek bişi yok baskan sizinkiler ermiyor anlaşılan...Koyda makinanın resmini biz de görek
ya arkadaşlar bi hafta sonunuzu ayırın bize gelin gebzeye organizasyonumuza orda görün arabayı ve denemek isteyen vvarsa denesin motoruda görün ondan sonra bana yorum yapın
Başkan sen dese ne ben bilmem sahibi bilir... Ben reklamcı başıyım elin arabasının videosunu koyarım...
Araç 4 silindir M-Power yazısı da makinasında varsa 3.20is tir...Akıl sır ermeyecek bişi yok,
3.20is İtalyan M3'ü olarak bilinir üzerinde s14b20 vardır, s14b23'ün yani E30 M3'ün 2000cc olan makinası vardır. TR de pek rastlanan bir model değildir ama vardır...
192HP 210NM teknik verisidir...
Araç Bir nevi M3'tür, makinasında da M-Power yazar...
160 hp dedı ama ıbrahım araca :D
reklama gerek yok kalkan kişiler zaten arkadaşlarım arabadan anlamıyorum die bişide yok anlasam nolur anlamasam nolur safak burası bir form sitesi video koyarım beğenirsin beğenmezsin oda senin sorunun kardeş
İbo başkan böyle bazen ne dediğini bilmez selçuk. tToparlamaya, sizler için anlaşılrı bir dile getirmeye çalışıyoruz işte...
Zor oluyor... hem de çok zor...
arkadaşım araba 3.20is bu araba italyan m3 mpower motora sahip sadece m3 den
10ps düşük motor gücü türkiyede toplasan 2 bilemedin 3 adet var zaten adamlar bunu 600mü 800mü küsürlü bir rakam üretmiş senin anlıyacağın oda gebzede bmw den anlamıyosan yorumada gerek yok eyvallah yorumda yazmazsan konuya sevinirim :):hahaha:
Neyse tartışacak bişi yok, İbrahim başkana videolarınızı koydurmadan önce aracınızla ilgili bilgi verin biraz...sıkıntı yaşıyor başkan...
Clio 3.25i sen de forumu az hılzı takip etsen, böle fake e gelmicen...
Tartışacak bişi yok, BMW modeli 3.20is 192HP gücünde diğeri de Honca Civic Vtec 160HP gücünde...
yanlış sölemiş olabilirim
eywallah saol şafak