arkadaşım anlamana sevindim senin arabada aşırı besleme olmadığı sürece atmosferik olarak beni geçme şansın yok ister harca gel ister harcamadan gel senle harbiden kalkarız ben klavye muhabbeti yapmıyorum ciddiyim...
Printable View
ALMAN 2.5 DEN 171 HP BULURKEN JAPON 1.6 DAN 160 HP BULMUŞ
siz neyin tartışmasındasınız yaaaaaaaaaaaaa
uyanması gerekenler uyansın aradaki haciimii görmeniz için elinize büyütecmi verelim
bırakın bu işleri
Coluk cocuk muhabbetine dönmüs burası...
Pazar körfez acık, gelsin e30 ile vti görülsün bakalım neler oluyor :)
yavuz ılk sen kalkıyosun senı gecerse bakıcaz :D
çok gevezelik ettik ben kaçar size byee birgün karşılaşırız ozaman videonuzu çekersiniz koyarız herkez görür kim nekadar doğru konuşuyor byee kendinizi üzmeyin byeee :)
STP Sen atmosferik yüklüyonmu laa bi rahat dur,
Clio sen bu kadar iddaalı konuştuğuna göre yüklü gelde dediğine göre Gizli Nos işleri falanmı var.
İbrahim kardeşimiz bizim çoooook eskiden sefaköyden arkadaşımızın arabası kullanıyor bu vesile ile muhabbet etme imkanımız oldu.Gebzeye geleceğiz inşallah.
Şimdi şöyle diyelim Benim arabam full standart bir vti. TAmamen standart yani. ilk olarak 160 hp vti ile deneriz yani benim araç ile. Sonra yüklü bir vti ile denersin.
Böylece sidik yarışınıda bitirip arabalarımız nekadar gidiyor ne kadar iyi ne kadar kötü görürürüz.
Bundan sonra kimse havalı mesaj yazmasın.Atarım siteden.
yaw neyse ne ıste :D
yok benım hayatım boyunca tek hedefım okadar sene sonra karsıma cıkan 3.25 ı gecmek. onun ıcın yapıom :D
obu deilde geliyomu şimdi 3.25 li arkadaş 23 ünde drag var bundan iyi fırsat olamaz anahtar yerine herkes önünde geçmek daha zevklidir tabi geçebilirse :D
forumdaki muhabbet süper.ben antalyadan geliyorum 23ündeki yarışa.inşallah forumda atan tutanlar gelir yarışada bişeyler izleriz.boş muhabbete gerek yok.PİSTE HERKEZİ GÖRCEZ.forumlarda herkez atıp tutuyor gerçekten kimlerin arabası iyi gidiyormuş görmek isteriz.
oh oh pzar günü güsel bi yarış bizi bekliyor giderler havada uçuşuyor ah ulan arabam yetişmiyor neyse STP miz var :hahaha::hahaha::hahaha:
Nazmi şu çocuk o kadar turbo yaptı dolaştı kimse gel deneyelim demedi. şimdi ona üzülüyorum yani Stp atmosferiğe döndü herkes gel deneyelim demeye başladı.
Turbo iken ne güzel sen bosst o boost denerdiniz.
Sen ne zaman diğer araç aldın haberimiz yok Tirex denmi bahsediyorsun.
Dostum Sadece Arkadaşlarima Karşi Fazla Gider Yapiyosun Gebzeli Olarak Kanimiza Dokunuyor Benim Aracim 1,6 2500 Deil Anladin Sen Turbolu Sadece
POLEMİGE GİRMEM ANLADIN SEN
http://img65.imageshack.us/img65/7717/horozgk8.jpg
Heh şöle ya . Benim 10 senem gebzenin fabrikalarında geçti içini dışınıda bilirim. Son 4 senedir gitmiyorum oralara en kısa zamanda geleceğim allahın izni ile.