geçmiş olabilirsin bananekadar tanınıyorsun sorusuna cvp verdim googleden beni tanımazlar ama 34 aga 07 illaki bu plakamdan tanıyanlarımvardır
Printable View
geçmiş olabilirsin bananekadar tanınıyorsun sorusuna cvp verdim googleden beni tanımazlar ama 34 aga 07 illaki bu plakamdan tanıyanlarımvardır
sana burada salam sınıfında bir saxo buldum benim aslında sınıfımdeğilsin motorlarımız arasında çok fark var 1.6 motorun ufak yani anlayacağın gel dene zarar etmezsin belki böle şeylerle kendini avutmazsın bunlar geçmiş mazide artık yeni ortamlar kur kendine iyigelir :)
gerek yok selçuk resime bizim senin kadar derecemiz yok sen ulusalcısın yakışmaz biz resim koyarsak
ben saygısızlık etmedim sanaselçuk resmini koymak istemedim aracım simdi öle böle laf yapacaksın ben daralırım gerek yok kardeş
selçuk sana çok samimi bişisöleyim seni küçümsemiyorum yanlış anlama sana bir teklif yapacağım gebzede bir saxo var gökmen yapımı hondata beyinli otmosferik hondalara 1boy atıyor gel onunla seni bir deneyelim eğer sen o arabayı geçersen ondan sonra yılmaz abiyle kalkarsın varmısın 23de oda körfezde istersen bi maç ayarlayayım piste size kabulmü
eywallah saolasın http://img175.imageshack.us/img175/3669/75523300sq5.jpg
selçuk stock typerlerle 3vitese kadar kafakafaya gidiyor araç dediğim vtec sedan hondatalı onada bir boy atıyor
selçuk resim koydum bakabilirsin 8 sayfada kaldı
kavga etmeyin yemin ederim banlarım hepinizi !
sımdı sadece ecu var ıse hondada o dedıklerın tabıkı normal ama 13 cr lık stage 3 lu 4.78 lı 1050 kılo cıvarında bı vtec bıraz sacma bı araba oluyor belırtmek ısterım kardesım. stock typer ıle kafa kafaya gıdıyorsada 3 e kadar fazlada dolu degılmıs cunkı gokhanın ZD den yola cıkarak headers egzoz caılılerle kafa kafaya gıdıyodu gokhan
soal oda amerikan yapımı güzel bir araçtı ama antalyada pert edenekadar yantarafındaki dodikleri hiçbiryerde yoktu şimdi her bmwde mevcut neyse gitti artık selcuk yaramı deşme ensevdiğim arabamdı salık olsun canıma bişi olmadı
http://img514.imageshack.us/img514/4656/88998570kg2.jpg bide önden gör istedim
tamm biliyorum onu yasinlerin arabasıydı o arabayı yasin standart iken geçti :D beyinli TAYYARI nasıl geçicek :confused:
bide izmitten bi gri tayyarla denemiş galiba bu tayyar egsozluymuş sadece dragda 1-2 yanında tutunmuş sonra by by yapmış beyinliyi nasıl geçmiş hala ona takılmış durumdayım
beyinli typer geçmedi beyinli vtec sedanı geçti atmosferik vtec hb geçiyor ben tayyarı geçti demedim
typer izmitten bizim ardanın typerri ikitanedaha vardı biride siyahtı 123 yanyanaidiler 3den ortalarında saxo geride kaldı
sadece beyınlı vtecı gecsın eywallah ama 4-1 headers fcai egzoz 4.78 lı ıle farklı olur
ola bilir neyse arkadaşlar ben kaçar herkese iyi geceler
selcuk sizin hondanın modifiyesinden anlamam ama yasin suan aktif geçtiği honda vtec atmosferik hondata beyinli aem komple kitli vsvs çoksey var onu geçiyor sizleree iyi geceler
sanatcımıyım lan ben :D
ahahah sene 2004 ulusalı bı hatırla :D
kılo aynı olm degısmedı hıc :D