hondatalı neylere 1 boy atıyor? merak ettım sımdı hondatalı typera 1 boy atıyorsa ılgınc gelır. s300lu vtecemı 1 boy atıyor? yada sadece ecu olunca yuklu olmuyorkı araba?
Printable View
selçuk stock typerlerle 3vitese kadar kafakafaya gidiyor araç dediğim vtec sedan hondatalı onada bir boy atıyor
selçuk resim koydum bakabilirsin 8 sayfada kaldı
kavga etmeyin yemin ederim banlarım hepinizi !
sımdı sadece ecu var ıse hondada o dedıklerın tabıkı normal ama 13 cr lık stage 3 lu 4.78 lı 1050 kılo cıvarında bı vtec bıraz sacma bı araba oluyor belırtmek ısterım kardesım. stock typer ıle kafa kafaya gıdıyorsada 3 e kadar fazlada dolu degılmıs cunkı gokhanın ZD den yola cıkarak headers egzoz caılılerle kafa kafaya gıdıyodu gokhan
soal oda amerikan yapımı güzel bir araçtı ama antalyada pert edenekadar yantarafındaki dodikleri hiçbiryerde yoktu şimdi her bmwde mevcut neyse gitti artık selcuk yaramı deşme ensevdiğim arabamdı salık olsun canıma bişi olmadı
http://img514.imageshack.us/img514/4656/88998570kg2.jpg bide önden gör istedim
tamm biliyorum onu yasinlerin arabasıydı o arabayı yasin standart iken geçti :D beyinli TAYYARI nasıl geçicek :confused:
bide izmitten bi gri tayyarla denemiş galiba bu tayyar egsozluymuş sadece dragda 1-2 yanında tutunmuş sonra by by yapmış beyinliyi nasıl geçmiş hala ona takılmış durumdayım
beyinli typer geçmedi beyinli vtec sedanı geçti atmosferik vtec hb geçiyor ben tayyarı geçti demedim
typer izmitten bizim ardanın typerri ikitanedaha vardı biride siyahtı 123 yanyanaidiler 3den ortalarında saxo geride kaldı
sadece beyınlı vtecı gecsın eywallah ama 4-1 headers fcai egzoz 4.78 lı ıle farklı olur
ola bilir neyse arkadaşlar ben kaçar herkese iyi geceler