selcuk sizin hondanın modifiyesinden anlamam ama yasin suan aktif geçtiği honda vtec atmosferik hondata beyinli aem komple kitli vsvs çoksey var onu geçiyor sizleree iyi geceler
Printable View
selcuk sizin hondanın modifiyesinden anlamam ama yasin suan aktif geçtiği honda vtec atmosferik hondata beyinli aem komple kitli vsvs çoksey var onu geçiyor sizleree iyi geceler
sanatcımıyım lan ben :D
ahahah sene 2004 ulusalı bı hatırla :D
kılo aynı olm degısmedı hıc :D
olay kızışmasın birbirimizin kalbini kırmayalım canım abilerimm ama su 2 kablosu olayına üzüldüm vti ile aranda topu topu 15 hp fark var istersen alfa romeo 156 gta larla kalta video koy görelim izleyelim
bencede olay kızışmasın o geçer bu geçer yok ben geçerim sen geçersin kavgası uzar gider yoksa yakında tarihte (23ünde) organizasyon var zaten ordan denersiniz arkadaşlar bende merak ettim gerçekten bu muhabbetin sonunda ne olucak:)
Aracına güvenen piste çıksın... ;)
Ben hepinizi geçerim 67 kaplumbağa maxspeed 140km :D
Olur bro deneyelim :D 3korna tmmmı
burda ne yazarsanız bos millet buyrun 23 Mart İzmit korfez hakemide pistide tamamen legal ve emrinize amade buyrun yaptırın kaydınızı kalkın hepberaber gorelim dimi eylence olsun kazanada kaybedende alkıslansın ...
stp abim senin bilen biliyo emin ol gerisini de salla gitsin ismini de sanınıda bilirler
1. ben kimsenin avukatı değilim konuyu iice okudum ama harbiden siz ya toysunuz ya işiniz sallama çay yapmak ben 2002 de tanıdım selçuk abiyi o zamandan bu zamana neler yaptığını nelere gittiğini nerelere geldiğini ii biliyorum
2. adam size açıklama yapıyo daha arabanın ne olduğunu bilmiyorsunuz sonra diorsunuz 160 hp aaa pardon 192 miş .
3. selçuk abim yaw bu bmw ler 17-18 miş söle kaç tane alalım ya harbi makarasınız
neyse pist diyelim başkada bişey demiyelim ondan sonra anahtarı bırakıcaksanız durumlar vahim öle yürek kimde var merak ettim.
nyse haddimi fazla aşmim yanlış anlamasın kimse herkese saygımız sonsuz ama gerenk yok ;D
Baştan sona okudum , çok güldüm hakkaten. 2 buji kablosu olayı da çok üzücü , bu laf sahibini üzer. ben 3.30ci'den 4 boy yiyen vti gördüm , aynı vti el değiştirdi ve 180'e kadar 3 boy farkla önde gitti , vti kullanmak biraz sanata giriyo.kaldırmak ve kontrol etmek cidden kolay değil.youtube kapandığı için videoyu izleyemedim ama onlarca bmw ile deneyen bir vti gördükten sonra , o vti'ın kaldırılamamış olduğu kanısındayım...
torch , meşale demektir...
saygılar