arkadaş sitede videoları mecvut tüm arabalarımızın gebzeden drag videoları 1 2 3 die merakı olanlar ordan bulp izleyebilir
konuya bak
yüce vtilar bmwye karşı
korfezde görelım aracları.. yuklu vtı ı sınıf 6da görmek güzel olurdu aslındatabı girılebılıyomu bılmıorum...
yahu arkadaşlar anlamadıgım olay burdan nie sataşmalar oluyor çözemedim kimin aracı kimi geçer onu pistte görmeye gerek yok çıkalım otobana 200 den sonra rool yapalım e30 3,28 hartge ye 1,000 ytl basıyorm nerde vtec ler![]()
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
konuya burdan devam edelim beyler http://www.techturkey.com/forum/videolar/13269-saxo_vts1_honda_vtec.html
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kanka ben zaten makaradayım tebessüm ettim farkındaysan tabiki 200 den sonra roll olmaz ama bmw biliyosun yurur neyse dostuz gerek yok biraz da ben sinir edeyim dedim haklısın kumar haram yanlış cümle kurdum 1 kilo baklavasına ama şaka bi yana gelin bi ara yada biz gelelim dişli arabalarımızı çıkaralım aramızda 0 400 deneyelim maksat denemek deilmi![]()
Körfez güzel olacak bu haftasonu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben bu araca 24,000 ytl harcadım yaklaşık olarak 40 ustamın eli deydi arabayı bilen biliyor görüntüye ilk zamanlar önem vermiştim sonralar bi kaç arkadaşlar var arabamı küçümsediler kolpa şahin misali dedimki öle bir araç yapıcam 06 mju 06 idolum gibi olucam dedim ve başardım çok yakında pistlerde göreceksiniz kardeşinizi gurur duyacaksınız![]()
İstanbuldan gidiyoruz bi baklava götürelim misafirlik sonuçta. Maksat eğlenmek hırs her zaman kötü sonuçlar doğurur. Sen benim halimi görsen 7 aydır arabamdan uzağım bi çıksa, az kaldı gerçi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)